Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2006, 13:35   #200
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
Offtop:
OMG, Lasooch chcialo Ci sie? O.o, gratz anyway
Coz zgadzam sie tu ze wszystkim co pisze Lasooch, Yassek, w wiekszosci z wieszokiem, Feralem i paroma innymi osobami. A co do nacjonalistow - w dyby ich, w dyby! ;P
Gratz, że Tobie się chciało przeczytać xD - btw, czemu Wieszoka z małej napisałeś!? xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgrim22
Dlaczego piszę Nacjonalizm z dużej litery a żyd z małej?? Proste! Nacjonalizm lubie więc go wyróżniam a żyd z małej bo ich nie lubię. Tak, jestem nietolerancyjny! I to dzięk tzw. "tolerancyjnym" ludziom...
I to dowodzi Twojej - bez obrazy - tępoty. Tu nie chodzi o lubienie, tylko o szacunek. Ja Cię szanuję, pomimo, że Cię nie lubię, więc piszę 'Cię' z wielkiej litery.

Cytuj:
"ok, to jest dobre podejście, a teraz powiedz mi, czy honorowe jest pranie/znęcanie się psychicznie/fizycznie na kimś bo ma inne poglądy?"- a czy tzw. "tolerancyjni" ludzie i pewne mniejszości nie znęcają się psychicznie i fizycznie nad innymi?? Przykłady?? Tzw. homofobia- każdy normalnie myślący człowiek wie że to jest pusta, wymyślona fraza. Homofobia NIE ISTNIEJE! (Chyba że ok. 85-90% społeczeństwa jest na nią chora).
A ja nic do homoseksualistów nie mam, co nie znaczy, że ich akceptuję. Więc znowu - okazuje się, że jakiś wybrany jestem, bo się do tych 10% społeczeństwa zaliczam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Jestes rasistom i ksenofobem, co potwierdza, ze jestes nazistom.
O, to to. Ale, Matku, ortografia ;>

Cytuj:
"Jestes rasistom i ksenofobem, co potwierdza, ze jestes nazistom." -Dzięki za te "miłe" słowa ale nie zgodzę się z tobą. Teoria ras (w wydaniu Evoi i Hitlera) jest mi obca. Ofszem, uznaje istnienie 3 ras (tak mnie w szkole uczyli) białej, żółtej i czarnej lecz nie wielbie białej rasy ponad wszystko. Uważam że wszystkie rasy są sobie równe. Jeśli już miałbym się skłaniać ku wyższości jakiejś rasy to żółtej, a nie białej. Inną sprawą jest to że czarni powinni żyć w afryce, biali w europie a żółci w azji i ameryce. To tyle na ten temat, mam nadzieję że nie będę musiał do tego tematu wracać.
Więc ograniczasz ich wolność mówiąc, gdzie powinni żyć. Można rozwinąć to dalej - Żydzi powinni żyć w gettach...

Cytuj:
I gdyby było więcej żydów takich, jak są przedstawiani na tej stronie: http://www.neturei-karta.dog.pl/ nie był bym (i chyba nikt niebyłby) antysemitą...
Tia, stereotyp. Bo ci Żydzi lepsi od tamtych? Tacy sami. Wśród katolików, Polaków etc. też znajdziesz lepszych i gorszych. Ale z reguły są równi, right?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
to dowodzi, że trzeba coś w naszym społeczeństwie zmienić
No właśnie. Ale wyobrażasz to sobie, w społeczeństwie zdominowanym przez rasistów, homofobów, mohery, skrajnych prawiczków, jak Fuehrer Giertych...

Cytuj:
Bo? W takim razie IV rasa (tak, Indiane też mają inny kolor skury...) powinni mieszkać w Ameryce sami (a kysz źli amerykanie! a kysz z ameryki!)
Właśnie.

Cytuj:
Yeah! Polska dla polaków, ziemia dla ziemiaków a rowy dla rowerzystów!
Pwnt xD

Cytuj:
Po pierwsze: indianie powszechnie zaliczani są do rasy żółtej- doucz się trochę- polecam podręczniki z podstawówki...
Ojej... mnie w podstawówce nie uczyli, że Indianie są rasy żółtej... ale cóż, ja głupi jestem pewnie.