Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protar
Powiedz mi jaka jest roznica pomiedzy szafa i toaleta? Zapewnie nie wiesz wiec ci odpowiem do szafy sie nie sra.
Powiedz mi teraz o czym tutaj toczy sie dyskusja, o wartosciach narodowych czy o poprawnosci pisowni?
|
A czymże język polski nie jest, jak częścią wartości narodowych?
Widocznie jestem naprawdę staroświecki. Mam to w dupie, zacznij pisać z błędami albo mów na wszystko wkoło "badzia-badzia", widać, że jesteś typową wodą na młyn polonistów takich jak ja.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgrim
Inną sprawą jest to że czarni powinni żyć w afryce, biali w europie a żółci w azji i ameryce.
|
Wiwat wolność obywatelska i możliwość zamieszkania gdzie się żywnie podoba!
Ale wiesz? Ten podział mógłby się sprawdzić - Murzyni, biali, Azjaci i Indianie na całym świecie, a takie nazistowskie miernoty jak ty w specjalnie wydzielonych zakładach.
Nie ma ABSOLUTNIE żadnego powodu żebyś dyktował KOMUKOLWIEK gdzie ma mieszkać, o ile jest normalny i nie stwarza zagrożenia dla otoczenia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zajac
Roman Giertych nie jest faszystą.My nie popieramy faszyzmu, nazizmu ani komunizmu jesteśmy temu przeciwni.
|
Ale bardzo jesteście skłonni, by wyizolować Żydów, homoseksualistów, czarnych, żółtych i czerwonych od samych siebie, prawda? Bardzo piękne idee reprezentujecie. Grunt, to propagowanie samych siebie, prawda?
Panu zającowi i Morgrimowi zacytuję pewne bardzo miłe twierdzenie, adekwatne do ich postawy i mózgów:
"Gdybym nie miał w sobie miłości, byłbym jak cymbał brzmiący"
Wątpie, byście wiedzieli, skąd ten cytat w wersji wolnej.