Cytuj:
Mam druta 36lvl 39mlvl i mam pytani czy mialbym szanse huncic na necro z 2 ds i runkami??(solo) i jakie taktyki mam obrac???
|
Na necro spokojnie , starczy jeden ds , wymuś go doprzodu żeby go necro bił ( ale nie zaznaczaj ataku na necro ) i podczas gdy necro atakuje na odległość DS'a ty naparzasz z hmm.
Cytuj:
Wcześniej słyszałem propozycję expienia na guardach. Mam pal na 23 lvl i 61 dista. Która kopalnia z guardami była by dla mnie najlepsza(dosyć dużo guardów)?
|
Pierw wbij wyższy lvl żeby nie paść na 3 hity , później wbij przynajmniej 65 dista , a później wbij do działu filmy do tematu "Zwiedzaj z cichym" i oglądnij o wszystkich kopalniach z guardami w kazz i wybierz se jedną.
Cytuj:
Mam Elite Knighta ze skilami 78/76 eq dsm,rh,c legi, bohy,gs gdzie na czym expić?
|
Jak widze masz facc , no to guardy ale z bs + shield na średnim atak , jak kupisz se SoVa ( jest taka możliwość ) to na OF.
Cytuj:
Po wakacjach będę aktywować pacc. Mniej wiecej będę mieć skille 80/80 i lvl 40+. Wydaję mi się, że najlepsze są w takim momencie scaraby, ale nie wiem czy z takimi skillami opłaca mi się iść na nie z dwuręczną bronią. Więc moje pytanie brzmi: Z jaką bronią iść na scaraby przy takich skillach? I ile w przybliżeniu będę zuzywać uh/mf?
|
Na takich skillach na scarabach z 2 handed weapon wyciągniesz minimum 1,5k w kasie ( odliczyłem za uhy ) a exp bedzie 20-25k/h , spróbuj może pierw bez pacc na guardach ( na średnim atak bs/f axe/ss + shield ).
Cytuj:
Siemka Moje pytanie brzmi na czym mógłbym expić moim knightem ?? Ma on lvl 34 skille 70/70 eq crown arm, crus helmet, vamp shield , bright sword/giant sword , knight legs , platinum amulet.. A i zwykle buciki xD
|
Na facc : Cyclopy , DC , soldy... na facc jest dość mało na takie skille , wbij 75/75 i wybierz się na guardy.
Na pacc : scaraby , tiquanda ( slimy + terror birdy + crocodyle i takie tam ).
Cytuj:
A drugie pytanie to ile Uh by mi zeszlo na blokniecie GS-a ??
|
Jak shooter to 10 pal z 20 dist to ponad 3 bp uh
Jak shooter to 100 ms z 70 mlvl i bedzie bił z sd to 1uh max.
Skąd mam wiedzieć , może powiedz kto będzie shooterem.