Napisałem już autorowi na pw, ale napiszę też tutaj: po moim trupie! Prędzej dostaniesz bana niż jakiegokolwiek moda! Rozwalasz forum, psujesz je, psujesz wszystko, psujesz naszą ciężką pracę! Jak myślisz, po co są zasady i cały ten regulamin? Po to, żeby nowy użytkownik, jak przyjdzie na forum i zapyta "gdzie expić plx plx plx", dostał 9pkt i następnym razem dwa razy pomyśli, zanim zrobi coś głupiego. Ale PharadoX musi odpowiedzieć. On jest wielki, on musi pokazać, że on wie, gdzie można expić. I pisze, i odpowiada, i rzuca poradami na lewo i prawo... Opanuj się! 10-20 postów dziennie odpowiadania na mega-idiotyuczne pytania świeżaków. Rozwalasz forum, kapewu? Takie tematy mają iść w piździet, bez żadnych odpowiedzi. Jak widzisz temat, w którym ktoś się pyta, jak zrobisz chleb, to najlepszym rozwiązaniem jest totalne olanie takiego delikwenta. Kiedy to wreszcie zrozumiesz? Nie pomagasz ani jemu, ani nam, modom - wręcz przeciwnie. Oni muszą nauczyć się szukać, albo wypad z tego forum. Po to jest to wszystko, żeby próbować ciągnąć to wszystko w stronę coraz to wyższego poziomu, czemu Ty wibitnie przeszakdzasz, na dodatek chwaląc się wszystkimi tymi gówno wartymi odpowiedziami.
Dokładnie tak, jak powiedział Kele, a co ja rozszerzyłem.
Ostatnio edytowany przez Raynold - 02-07-2006 o 18:57.
|