"Dla mnie najważniejsza jest nauka i edukacja a nie aspekt siłowy."
OWNED! Chłopie, ciekaw jestem czego ty sie tak uczysz. Sloganów MW? To ucz się ich przynajmniej w postaci pisanej, a nie słyszanej, nóż widelec poprawi ci się ortografia. A tekst 'nie popieramy faszyzmu bla bla bla' wstaw sobie do podpisu, po co masz go wklepywać w co drugim poście.
Co do dysleksji, jak to powiedział mój kolega - zaj.bista rzecz, godzina czasu na egzaminach, a zaświadczenie kosztuje tylko jedną bombonierkę

Co nie zmienia faktu, że zaj.bałbym tego gościa, co to wymyślił, bo teraz każdy debil mówi 'mam dys i zdupiaj'... Czekam na dys odpowiadające za, dajmy na to, nagłe przejawy agresji i tym będą się dresy wykupywać z aresztów 0_o
Co do tego pieprzenia o patriotyźmie, nacjonaliźmie and stuff... Zajączek, już to widzę, że jakby jutro wybuchła wojna, to byś złapał za broń i ciulał się z wrogami. No i twój patriotyzm dziwnie kojarzy mi się z pewnym hasłem... 'X X uber alles'... Zgadnijcie jaki kraj wstawić w miejsce x?
Osobiście szczerze powiem, że ja tam żadnej więzi z niczym nie czuję. Bo i skąd? Mam się legitymować, że jestem Polakiem, gdziekolwiek jestem i w zamian dostawać etykietkę 'uważajcie na roleksy, bo jeszcze podpierdzieli'? Nie, dzięki. Taki ze mnie Polak, jak z zajączka patriota, zwłaszcza, że jestem abstynentem

Imo topic już dawno zmienił się w cholernego flame'a. Close plz?