Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2006, 23:31   #26
Matheavyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2004

Matheavyk ma numer GG 9086214
Domyślny

NO nareszcie !!!

Impalex mnie pewnie zna... Kei Mor z tej strony

Juz nei moge sie doczekac az obejze ale te 370 na neo 256 to mzoe troche potrwac.
Ale obejze i z nadzieja ze bedzie moja akcja... chociaz pewnie nie bo sie nie udala ;p hihihihihihi

Ale podziekowania za sokola za to ze po tym jak dostalem z sd i nie zginalem widnieje napis: LEGEND NEVER DIE
Sokul jestes pierwszym ktory mnei docenil hehehehehe.

BTW. juz nie gram na kyrze i wogole w tibie narazie nie(no chyba ze nowy serv bedzie )

EDIT:
Ogladnalem i mysle ze filmik jest taki jaki mial byc. Wiadomo ze gracze z Kyry ktorzy czekali na ten wmv w rosnacym napieciu oczekiwali jakiegos ...hmm cudu? i wogole filmu niepowtarzalnego i innego niz wszystkie no ale przeciez nie dalo sie czegos takiego zrobic! Gratki dla was jeszcze raz, dobrze ze utrwaliliscie liste fragow. Widze ze pozostajecie madrzy, inteligentni do samego konca. Heh, rozpisalem sie... wiadomo moglbym dlugo przemawiac do DS ale i tak to nie to forum, i tak nikt porzadny a juz na pewno nikt z DS nie bedzie tu zagladal na 3 strone tematu... a szkoda...

P.S. BIG GRATZ dla Garlerdona - czlowieku zrobiles tym ue najlepsza akcje tego filmu !!!

jeszcze raz sry za tak dlugiego posta ale wiecie - im dluzej sie nei gra w tibie tym wiecej ma sie o niej do powiedzenia cya

EDIT2:
Ogladnalem filmik jeszcze pare razy (tym razem nie o 4 w nocy;p) i doszedlem do wniosku ze jest... GENIALNY !!! Moja powyzsza ocenka troche byla mylna przez moj prawdopodobnie nietrzezwy umysl BRAVO BIG GRATZ DLA TWORCY FILMU ! bo juz temu ds to nie bede po raz kolejny gratulowal...

Ostatnio edytowany przez Matheavyk - 03-07-2006 o 15:29.
Matheavyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem