Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2006, 00:23   #223
Protar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Domyślny

Nie chce mi sie nikogo cytowac dopiero skonczylem dziesieciogodzinna podroz.
No wiec na wstepie kolejny raz skieruje zdanie do Ghousta, bledy ortograficzne i literowki(na jednej Cie zlapalem) nie sa w zadnym stopniu wyznacznikiem patriotyzmu.
Musze sie zgodzic z kimstam (nie chce mi sie szukac) ze jezyk ojczysty jest dobrem narodowym i nalezy dbac o poprawna pisownie, jednak brak tej cechy nie swiadczy o braku odczuc patriotycznych.
Dysleksja i dysgrafia sa chorobami (niestety mozna oszukiwac i odczuwam pogarde do tych ludzi) ktore mozna leczyc ( moge podac za przyklad siebie) jednak objawy tych chorob nie swiadcza o braku patriotyzmu.
Ludzie ktorzy uwazaja ze dyslektyk/dysgrafik nie jest patriota poprostu myla sie i w dodatku sa nietolerancyjni wobec tych ludzi(dysleksja i dysgrafia to choroby!!!!), a wiec niczym nie roznia sie od krytykowanych przez siebie organizacji(chodzi mi o MW)

Teraz slowo do zajaca

Jesli istotnie prawda jest to co piszesz o swoich odczuciach to powiedz mi co Ty do ch*** pana robisz w MW. Niezaprzeczalnym faktem jest ze organizacja ta nie jest tolerancyjna(obrzucala homoseksualistow kamieniami!!), jest organizacja nacjonalistyczna o sklonnosciach nazistowskich. Jesli naprawde nie chcesz miec z tym nic wspolnego poprostu wypisz sie z MW.

Zapomnialbym. Nigdy sie nie zgodze aby homoseksualisci mogli adoptowac dziecko, jest to niedopuszczalne. Poprostu zastanawcie sie czy chcielibyscie miec dwoch tatusiow i jak byscie sie z tym czuli.

@offtop.
ten temat naprawde szybko sie rozwija;p
Protar jest offline   Odpowiedz z Cytatem