Jak dla mnie:
-do tibii trzeba dorosnąc! i nie chodzi o wiek, teraz podam przykład innej gry mianowicie Jedi Knight 2, jestem tam w społecznosci internetowej, znam kolesia ma dwanascie lat, gra juz chyba od 2 a naprawde zachowuje sie jak dojrzały w pełni człowiek! i zachowywał sie tak zawsze!
-Odopwiedzi na ten temat typu: nie masz racji, sam ejstes noob itd nie miaja sensu, ale odpowiadanie ze mowisz tak bo jestes noob jest dla mnie tak samo noobskie, poniewaz oni i tak nie zrozumieją...
-a Nakaye i reszta co go popieraja w 100% mnie juz dobiła do podłogi... ma troche racji ( jak wiekoszsc) ale mowienie o super-szwedach to juz jest jak dla mnie przesada... naprawde gdyby co drugi dzielil konto to by bylo strasznie duzo, hlvl(lvl +150) a przeciez nie ma ich zatrzesienia! mowisz ze na furorze sa kolesie ktorzy zlapali 100lvl szybciej niz szwedzi? wniosek? musza dzielic konta! bo jak moze 1 osoba zdobyc szybciej expa niz 2-3? głupoty troche gadasz. Sprawa słownika(knajt itp) to jest normalne... ja sam mowie: Drut, Soso(na czarodzieja

) i bynajmniej nie dlatego ze nie znam angielskeigo. Jako ,,bachory" wyznaczyles prog wiekowy 12-15lat, ja sam mam 15^^ i jakos nie noobie, oczywiscie, reakcja wywołuje kontreakcje, jak mi koles zabiera lootbag to go wprowadzam na dach jakis zeby nie mogl zejsc.
A to ze polacy chca pokazac ze tez cos potrafia, napukac niemca, szweda czy jeszcze inna nacje nie dotyczy tylko dzieci,zadko dziecko w wieku 12 lat ma spaczony umysł na tyle by zabijac inne nacje dla przyjemnosci! Moja kolezanka z hiszpani, nie gra na serverach pvp bo ja polacy zabijają.
Co do jednocenia polaków, wydaje mi sie ze nie chodzi o zrobienie jedneg gildii, przyjmujacej all czy cos takiego ale o to by Polak polaka nie zabijał i okradał!
Sorry za literówki ale jestem już dość śpiący. Nie mam siły tego przecztać jeszcze raz.