Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2006, 08:24   #67
Nephar
Użytkownik Forum

Nephar's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Domyślny

Ludzie jak przeczytałem ostatnią stronę to poprostu spadłem z krzesła. Knight robi najlepsze lootbagi? A z jakiej to okazji? Pal/Sorc/Druid na low lvl mogą znacznie wcześniej od knighta chodzić na lootodajne potworki. U Sorca/Druta nie ma praktycznie wydatków ewentualnie Manasy, u Pala Arrowy/Bolty które się zwracają przynajmniej kilkakrotnie, u Knighta często idą UHy na choćby głupich Guardach. A może chodzi o to że Knightowi jak ktoś łapnie lootbaga i zacznie uciekać to Knight jeśli nie ma run ofensywnych może sobie pomarzyć o zabiciu złodzieja?

@Red Kliff
A nie wpadłeś na to że np. Druidzi mogą robić lootbagi na tych minosach(tu pewnie lootbagujesz) i jednocześnie robić UHy? Najbardziej się uśmiałem przy "A knight robi najczesciej lootbagi wiec ma najwiecej kasy, proste" Knight robi najczęśniej lootbagi bo? Nie ma na chleb i musi jakoś się ratować? "Ale w tibie najbardziej oplaca sie robic lootbagi moj mistrzu" Po pierwsze mistrzu lootbagi są największym zarobkiem ale do pewnego czasu bo chodząc na lepsze potworki można wylootować takie itemy na które ty przez miesiąc będziesz zbierał lootbagami. Ogólnie twoje posty sa ekhm... debilne, dzieciackie, faworyzujące knighta który wcale nie jest the best w lootowaniu więc "Zamilcz waść, wstydu oszczędź" czyt. STFU(zobacz w słowniku jeśli nie wiesz co to znaczy)