Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2006, 10:22   #17
emilok
pokrzywa

emilok's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
emilok ma numer GG 8170610 emilok ma login Tlenu emilok@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Heh ja jestem sprzeciw ,pomyśl sobie tak że jakis h lvl luruje sobie gs pod venore ......idziesz 20 knightem świerzo po desercie wczesniej uzbierałeś 5k i masz nowiutkiego c arma.......i tu nagle gs i dead nowiutki c armik poszedł
Cytuj:
ta moze wedlug h lvl'ow fajne jest lurowanko ale moze sie postawcie w sytuacji kogos kto pada xx raz od pieprzonego gsa albo draga??? myslisz ze fajnie jest chodzic do Venore przez amazon camp(o ile draga tam nie ma)? albo biegac na okolo Femor Hills bo może jakis zerk sobie biega w okolicy??
To jakoś strasznie dziwne macie podejście do tego tematu, jeśli my 'hajdż' lvle zaczynaliśmy grę 3 lata temu to ani desert nie był znany, ani c armora poniżej 40k niemożna było kupić, czaszek nawet niebyło, venore miało zamiast schodków drabinki i można było DL'a+GS'a pod depo przyciągnąć ale jakoś graliśmy, i to właśnie dzięki nam ta gra zaistniała w szerszym gronie, macie ceny takie niskie i 99% informacji o tibi na stronach www.
A wy chcecie wejść i żeby wszystko było i wszystko łatwe i do przewidzenia, zabił Cię zlurowany smok? Jak mi przykro, ale takie życie, na mieście też na Ciebie może spaść cegła z dachu.

Ostatnio edytowany przez emilok - 03-07-2006 o 10:23.
emilok jest offline   Odpowiedz z Cytatem