Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Ale przepisywanie czyjegoś nicka i robienie tego z BŁĘDEM jest już wyznacznikiem kultury, uwagi i szacunku do drugiego usera, prawda?
Czy wy jesteście ślepi, czy tylko posrani? Taki prosty wyraz, a co drugi user robi błąd w moim nicku. -_-
|
Faktycznie zrobilem tutaj blad, jednak nie jest on wynikiem braku kultury. Jak wiecie ludzi mozna podzielic na wzrokowcow, sluchowcow i kinestykow. Ja zaliczam sie do tej pierwszej grupy i nie patrze na Twoj nick lecz na awatar. Mozesz sie oczywiscie przyczepic ze zle napisalem slowo "duch" co jest zwyklym bledem ktory oczywiscie nie zostanie przezemnie wiecej popelniony.
A sposub w jaki upominasz ludzi przypomina wbijanie czegos dziecku do glowy lopata, radze zastanowic sie nad swoim zachowaniem i dobra kultura gdyz w przyszlosci moze to skonczyc sie przemodelowaniem twarzy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Często brak kogoś z rodziców jest większym powodem do dyskryminacji niż posiadanie dwóch ojców lub dwóch matek. Nie masz pojęcia, jakie mózgoj.eby żyją na tym świecie, mogą równie dobrze obrażać kogoś z powodu posiadania taty-geja, jak i za pieprzyk na lewym policzku.
Poza tym, każdy człowiek sam kreuje swoją seksualność (na nagłą zmianę orientacji może mieć wpływ najwyżej jakieś okrutne wspomnienie lub wydarzenie, np. gwałt) rodzice akurat mają najmniejszy wpływ na to - dwaj moi znajomi, którzy są gejami, mieli rodziców heteroseksualistów. Moja koleżanka była wychowywana przez dwie lesbijki, a ma męża i spodziewa się dziecka.
|
Chodzi mi o pierwsze zdanie. W mojej klasie bylo trzech uczniow ktorzy nie mieli jednego z rodzicow. Nikt im z tego powodu nie dokuczal. Za to gdy probuje wyobrazic sobie dziecko wychowywane przez homo.. W moim srodowisku jest to wlasciwie samobujstwo i izolacja.