Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2006, 15:40   #243
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [email protected]
Odnośnie jakby kogoś interesowała muzyka Patriotyczna i chciałby się dowiedzieć jakiej muzyki słucha Młodzież Wszechpolska to tu macie linka.

http://www.ma.wszechpolacy.pl/podstrony/multimedia.html

Ta muzyka jest częścią strony

http://www.ma.wszechpolacy.pl/
A ja słucham patryiotycznej piosenki T.Love - "jest super", oto fragment:
Cytuj:
Mamy extra rząd i super prezydenta
kocham ironię w tym utworze

OMG, ja sobie słucham tych przykładów to żal.pl...
"gdzie mi będzie lepiej jak nie tu [w Polsce]" - wszędzie indziej na zachodzie
"innym narodom przykład daj" - OMG... jesli swiat miał by być jak Polska, to pozostaje tylko harakiri albo głeboka wiara, że jest życie na innych planetach
Cytuj:
Założyłem ten temat po to, aby pomówić z użytkownikami i wymienić się poglądami na temat Patriotyzmu, Nacjonalizmu oraz Poglądów Narodowych. Odpowiadać na wasze pytania i obalać mity, stereotypy, jakie są w społeczeństwie na temat Młodzieży Wszechpolskiej i Narodowców. Oraz zainteresować was tymi zagadnieniami, jakie są w temacie i pokazać, że media w Polsce przedstawiają tą organizację w krzywym i nie do końca prawdziwym świetle.
Dobtymi chęciami piekło jest wybrukowane...
Co to jest Patriotyzm i nacjonalizm to zainteresowany wie, i rozróżnia dobre od złego. A co do opini o "nie faszystowskiej" organizacji, każdy ma prawo mieć własną, ja osobiście wirze "masońskim i żydowskim" mediom, bo Ty, jako działacz MW nie jesteś źrudłem obiektywnym co do opini o "nie faszystowskiej" organizacji, lecz ufam, że media obiektywnym źrudłem są.

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 03-07-2006 o 15:41.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem