Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2006, 17:52   #1896
Horzym
Użytkownik Forum

Horzym's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Texas

Stan: Początkujący
Imię: Horzym
Profesja: Elite Knight
Świat: Valoria
Poziom: 111
Skille: 73/49
Poziom mag.: 4-
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateomens
nono gz all scrn bartek szkoda ze padles ;/

a odemnie chyba tak predko neizobaczynie scrnow.
why?

bo mnie cochiwle scigaja swaty nawet niewiem czemu jeden mowi ze zato ze pomagam boundom( ahhahahahahahhahahahaha Ok) a 2 mowi ze tak dla zabawy ehhh szkoda ze niegram na innym servie.. nowej postaci niezrobie bo szkoda mi czasu zmarnowanego na valori(only valoria in my hearth).

no coz ktos tam pisal ze na valorii niemozna byc neutralnum i ma racje teraz jest mi glupio bo pisalem ze jednak da rady takim byc ... no coz moja glupota o0

a i doszly mnie sluchy ze to ty Horzym powiedziales swatom ze ja jestem z boundami wiec wielkie dzieki(jezeli to nie ty to sry )

wiec cya przez wakacje niepogram bo jade nad morze wiec i tak czy tak bym neibil lvla

zycze wszystkim abyscie wytrwali na valorii ale wedlug mnie i tak dlugo tu niepogracie

Gasval bij lvl! po wakacjach masz byc 70 lvl min no chyba ze bedziesz ginal on Swatow/Boundow... btw jak bedziesz mial problemy z boundem to daj mi msg na pm sproboje ci pomoc

ok to tyle jak cos zapomnialem to napisze to pozniej cya and take caree all

Yours
Mate~ Still neutrual ......

Tutaj bede musial cos wyjasnic...
Martin (muchie) powiedzial ze nie masz hunta o Ile nie wbijesz z 5 leveli w ciagu najblizszych dni, stwierdzil ze na twoim levelu Gowno bys Im pomogl nawet jesli jestes po ich stronie.
To prawda pochwalilem sie kolegom tym o czym rozmawialismy tutaj I kiedys w ab gdy ja mialem rozkaz siedziec w Pz a ty biles kolesia Co ma umnie pro, bo ja go nie moglem bronic.
ale Na Gc duzo osob bylo za tym zeby cie zostawic wiec ja nie nalegalem. Chyba Diana the Hunter ratowala ci dupe.
Mysle ze jezeli porobisz sobie sdki przez najblizszy czas to nic cie sie nie stanie
A co do Fixuku gadajacej do Rickarda... Plx dont spam Him anymore!!!
Ona kurde jak gada to 30 min nawija o tym jaki to Universal jest poszkodowany, to troche zalosne sie robi po kilku razach.

regards
Yours Horzym
Horzym jest offline