Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2006, 20:19   #111
Creaus
Guest

Domyślny

Tak....fajnie powspomunać te stare czasy.. Po pierwszym zalogowaniu miałem takie samo odczucie jak wiekszośc z was: Co to wogole jest? Beznadzieja ! Grafa mowi sama za siebie ! To nie to co Diablo !.........itp..
Później jednak się skusiłem. Kumpel pokazał mi gdzie są raty i nauczył mnie bić
Później na drugim lvl odrazu poszedłem na Mino Helli się dziwiłem co sie stao (tak szybko mnie te mino zabiły) Po zaliczeniu jeszcze kilku deadów poszedłem gdzieś ta wschodnią część rooka...i po otwarciu pewnej skrzynki moim oczom ukazał się BOOK ! Nie wiedziałem do czego to sluzy ale pomyslalem ze to moze jakas ksiega czarow. Wsadziłem na miejsce shielda i tak z tym chodziłem Później gdzieś tam łąziliśmy bez torcha i wpadłem do jakiejś dziury. Kumpel miał linę ale nie umiał ropować drugiej osoby...więc leciał przez cały rookgard do miasta aby kupić mi linę za 50 gp i przynieść mi do tej dziury...pozniej i tak przez przypadek wrzuciłem ją do wody A jak zjechałem na 6 lvl na Mino Hell (znowu w tym samym miejscu) to mi się odechciało grać bo straciłem moje 200 gp
No, to by było na tyle. Teraz, po wielu postaciach na mainie postanowiłem, ze zrobię sobie rookstayera. Gram na Calmerze a mój nick to creaus. Dzisiaj zecząłem expić. Pozdro !
  Odpowiedz z Cytatem