Temat: Dosyć PA
Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2006, 00:20   #279
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bart Wood
LoL nontop niezabil tego ziomka lindlaya
omg pzrestancie juz tworzyc bajki kazdy grajacy wie jak bylo i jak narazie nikt tu niezgadl a wiec

stalem sobie 3h na respie hydr i leczylem dsy sasuki romanova kiedy wpadl bedek(nowy owner chyba neiwie ze neijest bogiem ale sie dowie) i kazal wszystkim isc se na so powiedzialem ze mnie to nieobchodzi co do mnie mowi,liczylem sie z deadem ale wiem takze ze za to zaplaci wiec sie nawet nieuhalem ani nic,fakt ze myslalem ze jak zawsze(zbijanie ludzi do red hp to jego najlepsza zabawa,coz nuuf its nuff obojetnie kto kupi chara) no ale neistety sie przeliczylem,sam bedek chyba doskonale wie ze beknie za to a jak mocno sie okaze,zreszta widac na ss ze jego umiejetnosci to jedynie insuling + pa;]
ten dead niemial nic wspolnego z glidia lindlaya atylko lindlay neiumie nic zalatwic bo ma u ludzi takie powazanie ze....3 dni zcekal na jakas odpowiedz na forum,wiec postanowil wyprac sobie swoje brudy na moim deadzie za co zostal ladnie zgaszony na forum...zalosne lindl tymbardziej ze znasz moj stosunek do tego S-hunta i tak robic mi kolodupy,,,eh no ale prawdziwych przyjaciol poznaje sie po stracie lvl,

a tak dla ciekawych ludzi dodam screena z cala sytuacja ,doskonale pokazuje inteligencje

http://www.notop.republika.pl/dead.jpg

i jeszcze raz mowie niepodpinac 2 roznych spraw do tego deada a lindlay majac odrobine honoru skonczyl by z ta blaza bo sie na forum smieja
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow

Ostatnio edytowany przez notop - 04-07-2006 o 00:21.
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem