Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2006, 00:50   #175
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tragicall
Panowie więcej szacunku dla innych graczy, nawet jeżeli są z Wenezueli. Piszecie tu o nich używając pewnych epitetów, a prawda jest taka, że jest ich niewielu, są w miarę dobrze zorganizowani i jakoś nabili te swoje levele na tym serku. Nie mam zamiaru zabawiać się w adwokata diabła, ale może najpierw rozwiążemy nasze narodowe problemy, w stylu np: Adowaxa, a potem zaczniemy jechać po innych.

Ps: Pisze się " głupi" a nie "głópi", nie wiem czy było to zamierzone, ale trzymajmy sie pewnych zasad.

Żeby każdy tak tryskal szacunkiem (w grze) do innych jak ja , mielibysmy na galanie swoistego rodzaju raj.

A co do Venezuelczykow , to nie ma o czym gadac , czesc znich (jak nie wszyscy) nie nabila swoich leveli tylko sharowali konta w celu zdobycia ich , to ze innych graczy maja zanic wie chyba kazdy ,zrobilem jeden blad piszac "venezuelczycy" powinno byc "langan" , ale z tego co pamietam z wielu amerykanskich serverow , langan to nie jest odosobniony przypadek wylegarni "skor******wa" w Venezueli.

Ostatnio edytowany przez Setza - 04-07-2006 o 00:53.
Setza jest offline