Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IntoTheRain
Hiho a słyszał ktoś o przedmiocie zwanym "snake destroyer"? nie wiem jak wklejac ss'y wiec nie pokaze:/ tylko pytam, bo nie wiem czy temat był poruszany a w opcji szukaj nie znalazłem nic interesującego, dodam tyle, że wygląda jak młotek 
|
Nie slyszalem o czyms takim? o.O
Wszystkie tezy sa "wspaniale" ale... poco wymyslac tyle niestworzonych historii? Temat ma pelno postow i ciagle w kolko pisze sie to samo... tam sa dsl... tam jest costam i srostam i trzeba go zabic lusterkiem. Ok, ok, zostawcie to na pozniej, narazie zajmijmy sie samym dojsciem. Kiedy sie dojdzie zabicie nie bedzie juz takim problemem... Dlaczego mi sie tak wydaje? A no kiedy ludzie sie o tym dowiedza poleca sprawdzic czy to prawda, czy da sie go zabic, jak to nie bedzie spam u kazdtego npc o to... wszystko zrobia zeby sie doweidziec i nie minie dzien, dwa a bazyliszek bedzie martwy. Wtedy wyjasni sie jak jest naprawde, co sie z niego dostaje, czy to wogole jest qest... Tak wiec te wasze tezy nie sa na miejscu.
@teletoobis:
Co z tego, ze odswierzamy? Temat jest do rozmowy, chociaz stary ale jary. Mozna by sie tu czegos dowiedziec, doskrobac. Zapewne, jak w kazdym temacie sypnie sie masa ludzi ktorzy powiedza jak 1000 innych przed nimi ze tam sa dsl i bog wie co.... Ale ogolnie mozna naprawde sie czegosc doskrobac jesli nie skonczy sie na samym gadaniu, bo takie glupoty to dziecko wymysli...