Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2006, 00:57   #176
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
źle pamietasz -,-
zostawcie Venezuele(Langan~) w spokoju, gralem z nimi na 2 servach, walcze/walczylem w 3 wojnach i NIGDY mnie nie zdradzili/zostawili....jak i reszty.... a to co zrobili w Pats to wcale nie byla zdrada tylko wczesniej zaplanowany bunt ale to tak btw.

Prosze o jedno , nie pie******e mi tutaj jaki to Vidente czy inny koles z Langan jest dla was spoko i lojalny bo mnie to nie interesuje jaki on jest dla grona znajomych , tylko dla ogółu , mialem 3 okazje skrzyzowac swoja droge z nimi , za kazdym razem albo nie moglem zrozumiec o co im chodzi ,albo s*******alem z spawna z butami na plecach (to ze w grupa osob poslugujacych sie jednym jezykiem , z tego co pamietam grajacych w jednej kawiarence, nie potrafia skuteczne trapowac i zbaijac ludzi.. jest kpina).

Ostatnie moje spotkanie z Vidente skonczylo sie tym ze lali mnie zanic , wkladali mi jakies gowno do glowy ze niby chcialem kogos z respa wyjebac i na koncu kazali oddac kase za statek (<lol>) a cena po 3 dniach mojej absencji wzrosla do bp manasow (oczywiscie nie zaplacilem i nie zaplace).

Jesli HWL wygra wojne , to bede tanczyc jak mi zagraja i nosic im kapcie do lozka , byle by widziec glowy "langan" na palach.
Setza jest offline