Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2006, 09:52   #751
kuba1324
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
Nie mezczyzna, nie kobieta ale... samiec?

@down

owszem znaczy tyle, ale to jakies znaczenie musi miec... czy jest cos co nie ma plci w tibii? i do tego znajduje sie na rooku? raczej nie

A to moze miec przenosne znaczenie... samiec nie to nie to samo co mezczyzna... to tak samo jak z kwadratem i prostokatem... nie kazdy prostokat jest kwadratem, nie kazdy samiec jest mezczyzna...
Co nam zostaje obok samca? Co jeszcze nie jest mezczyzna? Blind Orc... Ja jednak stawial bym na Toma... i ukryte znaczenie jego imienia... Ale to domysly
Hehe, czasem śmieszą mnie wasze pomysły/domysły.
Tom to jest popularne imię na zachodzie, które nie może mieć żadnego ukrytego znaczenia.
A co się tyczy tego samca, to zgodze się z tobą. W Anglii na koty mówią "tom(cat)", co jest okresleniem kocóra(a więc samca).
Była kiedyś taka bajka "Tom and Jerry"(czy jakoś tak), gdzie kot nazywał się Tom.
Topic...
@- Prodigy -
Mam do ciebie prośbe, czy mogłbyś wskazać źródło owej książki, której treść umiescileś w tym temacie. Początkowo mówiłeś, że jest ona w bibliotece w Ab, poźniej, że skopiowałeś ze strony zagranicznej, która przetłumaczyla tą książke z jakiegos dziwnego języka. Bardzo prosze o link(adres strony)/ miejsce respawnu książki.
@Edit
Down: Ja wcale nie uważam, że ten tekst wymyśliłeś. Jesli tak to odebrałeś, to wybacz.
Dzięki za link.

Ostatnio edytowany przez kuba1324 - 04-07-2006 o 11:39.
kuba1324 jest offline   Odpowiedz z Cytatem