Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawepek
Ja bym podczepił do jakeigos filmu programik (nie wirus) ze ciagle errory wyskakuja... Ojciec myslalby ze to virus, Ty na spokojnie wiedzialbyc o co chodzi, wiedzialbys jak to wyłączyc... ojciec skonczyłby sciagac i byloby gites...
|
Tak, no GZ, latwo powiedziec, trudniej zrobic nie? Wloz programik... z kad?
@kolesie od wirusow:
Wam juz wogole gratuluje! Swietny pomysl! Wrzuc wirusa, ojciec go odpali i bach, bedzie patrzyl co sie dzieje, pstrykal gdzie nie trzeba, wirus zacznie Ci kompa rozwalac i wogole kompletna bzdura -.-
Ja bym to zrobil tak... Podszedl do tego baaardzo pokojowo, od rana grzeczny, mily dla taty. W pewnym momencie gdy ma dobry humor popros go do siebie na chwile. I mowisz : Tato, popatrz, pokaze Ci jak mi twoje e-mule przeszkadzaja w grze. Wylacz na chwile, pokaz mu ze chodzi plynnie, potem wlacz emule i pokaz ze nieda sie grac bo a kazde posuniecie trzeba czekac kilka sekund... Popros ladnie, powiedz ze to twoj komputer <lol2> i chcesz z niego w pelni kozystac... Albo chociaz zebys mogl troche zmniejszyc transfer sciagania i sie napewno zgodzi. A nie kozystasz z takich sposobow jak Ci zapodaja koledzy...