Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
dodatki beda wychodzily co pol roku i jest to oficjalne oswiadczenie anetu. Pierwszy dodatek nie byl poprzedzony zadnym innym dodatkie,
|
A Sorrow Furnace?
Cytuj:
wiec termin pol roku sie niego nie dotyczyl i nawet jesli byl wydany rok po wydaniu podstawki, to i tak ja mam racje a ty gadasz bzdury. Jesli gra bez 1/4 skilli dla starych profesji. A teraz porownajmy podstawke z podstawka kampania
|
"Dodatek wyszedl raz na rok, ale beda wychodzily raz na pol roku, wiec mam racje". Bedziesz mial racje, jak beda wychodzily, na razie to racje mam ja. No i mam nadzieje, ze dodatki beda dopracowanie, a nie trzeba bedzie czekac na 5 upkow :/
Cytuj:
dodatek
280 skilli
sredni swiat
wszystkie eventy (jak ten ostatnio w shing jea monaster) robione tylko na terenie dodatku.
|
podstawka ~120zl, podstawka + dodatek = 240.
280 skilli, w ktorych zawiera sie 30 powtorek + kilkanascie czarow-prawie kopii (lighting orb vs lighting hammer - prawie to samo, tyle ze hammer zawsze trafia, ma o wiele wiekszy recharge i zzera 10 many wiecej) + kilkanascie podobnych czarow. Jesli kupisz podstawke i grasz profesja bez dodatku, wcale wiele nie stracisz.
Sredni swiat - piekna wyspa shing jea + OKROPNE pol canthy (slumsy + te cale miesciny...syf, z ktorego tylko kaineng ladnie wyglada) + ladne tereny luxonow i super kurzickow vs duzy swiat - piekny pre-ascalon, brzydki ascalon, piekny shiverpeak, ladna maguuma, piekna pustynia i sredni maly ring of fire. A dragon event nudzi sie po godzinie...
Cytuj:
to tak jak by powiedziec ze w Angli ludzie sa taK samo biedni/bogaci jak w Polsce.Sam gadasz bzdury.
|
No tak, bo w Anglii nie ma biednych, a w Polsce nie ma bogatych :<