Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
A Wy nie macie normalnych tematow tylko o Tibii gadacie ?
To fajnie macie... (Kolejne dzieci Tibii = DZieci Neostrady) ;/ ...
|
Tibia jest normalnym tematem... a przynajmiej tak samo "przyziemnym" jak każdy temat o grach komputerowych. Dzieci neostrady? A tobie kto neta założył? Nadziany tatuś? Ja sie ciesze, że przynajmniej te neo mam i dziekuje za to rodzicom.
Cytuj:
Topic:
O Moj Ty Boze...
Taki temat moze obchodzic zawodowo maniakujacego gracza Tibii...Nie normalnych ludzi, bo powiedz szczerze... komu normalnemu moze zalezec na jakims "pr0" czlowieczku co spedzil polowe zycia przy monitorze grajac w tak nie udana gre jaka jest Tibia ?
|
Skoro ten temat obchodzi tylko "zawodowo maniakujacego gracza Tibii" to po co tutaj zaglądasz? Czy ktoś powiedział, że im zależy?? Haha Tibia nieudana grą? To po jakiego ch*** w nią grasz/grałeś?? A może hunta za noobostwo dostałeś i teraz graczy i grę obrażasz?
Cytuj:
Ten normalny gracz bedzie bardziej myslec o Sobie a nie o jakichs ludzipodobnych stworzeniach (250 lvl + bo to juz ludzie nie sa = 0,5 Zycia ŚWIADOMEGO = Tibia)...
|
O_o widze, że psychikę człowieka masz opanowaną w jednym paluszku... naprawde jestem pod wrażeniem<szok> A kim oni są jak nie ludźmi? Bydłem na pastwisku za twoim domem? Takich ludzi jak ty to na tym forum nie potrzebują więc oszczedź nam kabaretu i idź na te łąki porośnięte soczystą trawką <mniam>
A co do tematu:
Myśle, że EO będzie pierwszym 300 lev (chyba, że w elektrowni prądu zbraknie

). Oczywiście trzymam kciuki za Seromontisa.