Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ellenmat
 Ale wy zmyślacie chcecie wiedziec prawde? ( GM Witek )
Musicie znaleźć wszystkie klucze w Kazordoonie następnie wykonać wszystkie możliwe Quest w Kazordonie. I tu sie zaczyna problem!
Więc udajcie sie do takiego ziomka jak Imperator Kruzak i musicie te wszystkie klucze połączyć w jeden ale najpierw musicie z nim pogadac i tu nawet ja wam nie moge pomoć!!! TRZEBA ZNAĆ JEŻYK KTÓRYM POSŁUGUJE SIĘ IMPERATOR KRUZAK Potem udajecie się do najbliższej jaskini i odnajdujecie rycerza który pilnuje wejścia zagrodzonego kamieniami. Potem znowu gadacie z nim tym samym językiem którego nikt nie zna ( ponoć jest zapisane tłumaczenie tego języka gdzieś za Kazordoonem w pobliskich Jaskiniach na bardzo niskich poziomach. Strażnik znika i macie wejscie schodzicie na dól i jest Basilisk. Znowu musicie z nim pogadac ( tym językiem )
następnie udajecie sie do teleportu i teleportujecie sie do wnetrza skarbca (nie przeteleportujesz sie bez podstawowego klucza!!!) Potem tylko zabijacie pare guardow ktore respia sie zaraz kolo skarbca i tyle.!!!!!!!
Możecie mi nie wierzyc ale mam duze znajomosci itd itp...........
Jedyny moj krok ktory dokonalem ku questa to zszedlem do takiego pozmiesczenia na najnizszych poziomach kazordoonu gdzie widzialem obok w jaskini cos takiego jak Basilisk i pamietam tylko że powiedzial "Learn quest!"
Pozdrowienia Dla Venore ( Calmera ) GM Witek
|
!111111111!1111!!!!!!!1oeoneoneoenoen!!111~~~~~~~~ `11
Też moge napisać:
"Szeby tojść do spodzonego cygloba czeba s nimm pocadać jenzykiem wolfoow i ón ftedy taje nam uwaga
TUNTER HOMER!! Podem muzicie zapić kilga rotoof pod wieshom i to tyłe!!
Możetshie mi nie wieżyć ale mąm dórze żnajomośdzi itp. itd. stfu.
Jedyny muj krock ktury dokonałem ku questa to powiecenie do cyca "fri itanz!" a on mi odpowieciał "MPA! DLS! MS! MSN! FBI!" wiec coź muźi w tym bydź!11!!111!1!onoeoneoeno!!111`~~~~!1111!!!11!!!o enone"
Moje zdanie:
Do skarbca wejść się nie da/jest to tak cholernie trudne że nikomu sie nie udało. Przedmioty da się zdobyć ale niekoniecznie ze skarbca. Tyle.