Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2006, 17:17   #313
PharadoX
Zbanowany

PharadoX's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005

Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
Domyślny

@Boozy ; ja ledwo wymyślam jakieś "mądre" pytania , bedziecie na PW przysyłać 3-4 mądre pytania dziennie to moge zwiększyć chociarzby do 3 pyt/dzień.

@Xawieri ; może i exkalibug ( excalibug ) jest ale to tylko mit , co z tego że wielu npc o nim gada. Jakbyś potrafił czytać to byś po oddaniu pytania zajrzał do działu Poradniki i spojrzał na temat "Rare". Jest wiele fajnych itemów , niedawno na lunarze gość sprzedawał 150 gp w jednej kupce. Później coś się z tym stało i było 135 gp.

@teletoobis ; leopard armor leci z Assasina , rzadko ale leci.

@Aval'yah ; Boots of Waterwalking? Widziałeś takie coś w tibi? Ja nie

@Ogólnie dużo można było się kłucić co do tych rarków dlatego korzystam z "poradnika" Gremlina. Zara wpisze odpowiedzi które się zgadzają i niezgadzają.

Edit

Musze chyba pytania zadawać które mniej się opierają o poradniki i inne gdyż niektóre niesą aktualizowane , Tylko trudno się wymyśla pytania , macie jakieś dobre to na PW do mnie.
Tak mi namieszaliście że już niewiem co jest rarem , co ma być jako odpowiedź w tym pytaniu a co nie , jak napisaliście coś i tego niema w "odpowiedziech" nie smućcie się taka sytuacja już się nie powtórzy.

Ostatnio edytowany przez PharadoX - 04-07-2006 o 17:27.
PharadoX jest offline   Odpowiedz z Cytatem