Mozecie wziasc blokera i tluc dragi.Taktyki to uzyjcie opcji "(o)szukaj".Mozecie summonowac 2 ghule i 2 mino archery i isc na bh(ghul blokuje exp slaby ale loot dobry),na dwarf soldier.Duzo jest rzeczy na ktore mozecie isc na ghule na bh tez moze byc bez summonow.Z archerami na cyce(musza byc zaparcelowane) i lurujecie w poblize archerow.A jagbyscie byli na non pvp i zrobili po 25 lv mozecie z fire devilami lazic na bh i ghule one naparzaja mocno i wybija wszystko dosc szybko.
Jak chcesz cos mocnego to wybierz sie na GS na POH przedzej on spotka ciebie niz ty jego.
Nazwa Expowiska:Orc Fortress
Miejsce docelowe:Centrum Fortecy
Zabawa:10/10
Ryzyko:12/10
Loot

obry.
Spotykane potworki:Cyce,warwolfy,orc,orc spearman,orc warrior,zerk,lider,smok,orc warlord,shaman,slime.
Taktyki:Uciekaj i wal z hmm i z gfb.Zerki bija mocno z lapy i sa dosc szybkie na zerki starcza gfb(w grupach) lub hmm.Na lidery hmm tylko.Zazwyczaj biega tam duo ludzi wiec bedzie mniej potworkow.Drag,Warlord i slime sa pod forteca(co do slime 100% nie mam pewnosci),drag jest na polance ale to daleko.
Dojscie

rzed dwarven bridge idziecie w levo i potem caly czas w lewo.Po drodze natraficie na straznice sa przy nich zerk,lider i kilka dziesiat innych orkow.Zyjecie? idzimy dalej podchodzimy pod fortece ubijajac kazdego potworka.Pod murami jest czasami lider i zerk(zlurowany?).A w srodku mmm to co lubie jazda na maxa zerki(3+) lidery i inne orki tu poexpijcie az do smierci a jak zyjecie to loot bag i sprzedac.
Loot:Sabre,chainmail,halabard,sejmitary,p-legs,w-helmet,chain helmety,battle axes,long swordy,plate shieldy.
I to chyba all a jak chcecie hardcore to idzcie solowac DL moze cos wypadnie ciekawego.
@Gremlin
Gdzie ja napisalem ze ghula nei moga summonowac mi chodzilo o FD,ghul to od 22.
Porpawilem niech ryzyko bedzie 12/10^^
@Zalozyciel tematu(mialem isc po lecytyne ale po co).
...Cos mialem powiedziec ale zapomnialem...LOL...