Cytuj:
Dzieciak dostal w dupe w rzeczywistym swiecie to sie puzniej msci na kazdym w grze.
|
Z tego wynika ze ty dostales po dupie od pk.Ty sie wkurzasz ze stracisz troche expa i eq,zagraj w UO tam tracisz CALY eq jaki masz na sobie(i jak w tibi mozesz po niego wrocic).Jak chcesz to PKuj dla mnie gra bez pk to nei jest radocha nie ma to jak czasem dostac w ryj od kogos kto ma wyzszy level.Lubie te uczucie kiedy mi serce tak mocno bije jakgby mialo wyskoczyc z klatki.Kiedys trzesly mi sie rece a teraz NIC.Co masz z tego ze jestes bogaty? Co z tego ze levelujesz masz extra magic lev/skile? co ci to da gra ci sie znudzi.Masz kota i zagryzie go pies sasiadow co zrobisz? to odwieczny cykl.Dzieki takim jak Xweet gra jest ciekawa on mysli o PKowaniu i dobrze dzieki temu czerpie radosc z tej gry.Zobacz Ithelosa jego ss z pkeingu i lurowania mi sie podobaly bo tluk ludzi na zblizonym lv a jak ktos ma 20 i leje tych co maja 10 to nie frajda.Dlatego dali swiaty z wymuszonym pvp gdzie jest prawdziwa radosc z gry.A jak ci przeszkadza to w miescvie chodz ze scale armor bo po co tobie lepszy jak robisz np.runy?
"Nie PKjesz nie zyjesz" pewnie nie jeden z was sobie pozabijal.
@Ghost
Moim zdanie sam sie wybierz do psychiatry.Pierw zeby cos stracic trzeba to miec.Ja Preferuje Axe nie sword i bym b-sworda nie stracil.