Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2006, 16:55   #81
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

cytuja mnie mamo, cytuja mnie
wrzuc na basha plx

wszystkie te wynurzenia jako to irc jest zly, wygladaja na frustracje dzieci neostrady (to stwierdzenie jest trendy)
nie potrafia zaakceptowac panujacych zasad tylko chce je zmieniac na wlasne, IRC jest od tego, zeby ci co maja opa kopali tych co opa nie maja - to nie jest wasz cieply kurvidolek gdzie mozecie robic co wam sie podoba, a jak was nie chca to pobiegniecie do mamy - albo sie przystosujecie do regul albo wymrzecie jak dinozaury

i nie ma tu o czym dyskutowac - regul sie nie zmienia, regul sie nie nagina, regula nr 1 - op ma zawsze racje

jakos nie bylo takiego problemu 10 lat temu gdy pierwszy raz korzystalem z irca jeszcze za pomoca wspanialego programu MS chat - wykopali mnie kilka razy, zbanowali kilka razy i sie nauczylem
teraz to pedzi sie na forum wyzalic jakie opy sa zle, jak banuja za nic, jak wysmiewaja sie ze wszystkich

maja google, maja fora - informacje leza na ulicy ale i tak beda przychodzic na kanal i pytac na jakim swiecie grasz, fri items plx, ten kanal jest z dópy (pisownia oryginalna)

ktos tam powiedzial ze matek jest spoko bo potrafi rozmawiac - mi to juz sie znudzilo
kazdy by chcial zeby mu wytlumaczyc, powiedziec powoli bo on nie rozumie - a ja mam to w dupie ze nie rozumiesz - chcesz cos to sam to zdobadz
oczywiscie jesli pytani ejest ciekawe, rzeczowy, poparte argumentami to kazdy odpowie, ale jak mi jeden noob z drugim pyta co 20 min, jak ustawic video mode bo on nie umie to mnie krew zalewa - ile razy mozna tlumaczyc?

jak ktos jest debil to wejdzie, glupio sie usmiechnie, napisze help mi, schakowali (zczakowali?) mnie nie ma nic dajcie cos plisssssssssssssssssssss

albo pisze w taki sposob:
User has joined #tibia.pl
<user> ej
*User was kicked from #tibia.pl by Scorcerer (Na Ej to do konia)
User has joined #tibia.pl
<user> powieccie
<user> jak
<user> sie
<user> gra
<user> w
<user> tibie
<user> prosz^234
*User was kicked from #tibia.pl by MayGyver (wy*******aj z ogonkami oneoneon11111)

podsumowujac
na przebywanie na kanale trzeba sobie zasluzyc - kazdy dostaje szanse, nie kazdy z niej korzysta - a to ze ty bardzo chcesz to mam gleboko

pozdrawiam wszystkich ircujacych

Ostatnio edytowany przez MayGyver - 05-07-2006 o 16:58.
MayGyver jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.