Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2006, 17:08   #31
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

Przejrzałem na szybko temat i nie zauważyłem tego...

Jak handlować z graczami?
Klikamy prawym przyciskiem myszy na przedmiocie/pieniądzach, które przeznaczone są do handlu i z listy wybieramy "trade with...", następnie klikamy na osobę z którą mamy zamiar hadlować. Pojawi się okienko gdzie będziesz widział rzecz, którą Ty masz zamiar shandlować lub pieniądze jak i również rzecz którą sprzedaje/kupuję gracz przeciwny (jeśli poczyni tą samą
czynność). Następnie można tą propozycję zaakceptować (accept) lub odrzucić (reject) jeśli coś jest nie tak. Po zaakceptowaniu można się cieszyć nabytą rzeczą lub zarobionymi pieniędzmi.

Jak handlować z kwotą przekraczającą 100gp?
Szukamy czegoś w co możęmy włożyć parę rzeczy (najczęściej używany bag) wkładamy do tego bag'a wymaganą kwotę (np. 150gp, czyli 100gp i 50gp), następnie wykonujemy te same czynności jak przy "normalnym" handlu (trade), przy czym jak przedmiot handlu wybieramy dany bag, w którym umieściliśmy przedmioty/pieniądze przeznaczone do transakcji.

To by było na tyle narazie. Oczywiście odpowiedzi czy też sformułowanie pytań można zmienić, bo sam nie wiem czy zrozumiale napisałem
Pozdrawiam
Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem