Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loron
. Ja np. wolałbym, gdyby miecze się łamały, nie za często, ale np. każdy miecz ma jakąś wytrzymałość (np. 5000), a jedno uderzenie bierze 1 punkt wytrzymałości, jak się zniszczy to się idzie do np. Sama albo Sweety Cyclops, pisze się repair a on za piece of iron i trochę kasy (np. wytrzymałość sworda/10) naprawia. Przynajmniej knightci też musieliby się po coś wracać do dp, a nie siedzieć na cucach do usranej śmierci.
|
powiedz mi tylko:dlaczego uwazasz ze knight moze dluzej siedziec na expowisku niz sorc/druid<no pall nie moze

>
te 3 profesje robia lootbagi a jezeli druid/sorcek ma mane to tez mu sie amunicja nie konczy<wystarczy expic na scarabach dajacych sporo fooda lub innych gadach >
drut/sorc dostal wandy i rody,ktore BAARDZO ulatwily gre poczatkujacym<na 100+sa bezwartosciowe>
knight natomiast<jak i wszystkie profesje> otrzymal szybsza regeneracje many, co pozwala expic z mniejszymi stratami

@Topic:
mmm mam nadzieje ze rum bedzie dawal jakas nadzwyczajna moc<przyspieszenie,regeneracja many itp>
mysle,ze dodali bimber i rybki tylko dla pacc, poniewaz duza liczba ludzi w sondzie zaglosowala ze "inna rzecz nakloni ich do kupienia pacca"<majac pacca tez nadusilem ta opcje >
pozdro. Rekin
Edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seth Di'vinci
te rybki sa podejrzane tak samo jak piraci XD
ciekawe moze w nastepnym update beda prostytutki
|
prostytutki w tibii juz sa a przynajmniej jedna, mianowicie aradna w thais