Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2006, 20:40   #158
Karmazynowy zwierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdechly kret kanalowy
e tam ..poradnik dobry ...eh lepiej sie go nie dalo zrobic dalbym mu 9/10 (sa male bledy) ..eh taki dobry bo nie da sie opisac tego lepiej..i moze kazdego to zdziwilo ze histroia druida konczy sie na 36 lev z exori visem,...z ktorego trzema miec....(mocny) ml ze bic naprawde dobrze czyli za 150....
nie komentuje...jesli chcesz tak walic druidem ;] wybierz go i nawet jesli mysilisz ze jest dobry bo robi uha to sie mylisz....
Od jakiegos czasu ciagle widze komentarze, gdzie sie ludzie sprzeczajal, ktora profesja jest lepsza.

Zacytowalem akurat ten post poniewaz nic z niego nie rozumiem i mnie smieszy.;p

Ale do rzeczy. Druid jest lepszy od sorca.

DRUID -- Leczenie na full za 70 many ~~~~ SORC -- Leczenie na full za 160

DRUID -- z uwagi na exura sio czesciej brany na hunty niz sorc.

DRUID -- mozliwosc robienia uhow, ktore sa najbardziej oplacalna do robienia runa w grze.

DRUID -- SORC to taka sama licza obrazen jesli wezmiemy pod uwage mlv i lv.

SORC -- posiada e wava i UE, ktore chociaz potezne sa raczej niepotrzebne, bo ile razy przyjdzie wam tego urzyc? UE moze kilka razy, a e wava raczej tylko w ciezkich sytuacjach.

DRUID -- W ciezkich sytuacjach ma mass healing, ktory ratuje dupsko calej druzynie, a exure sio wykorzystuje jak czesto jak policytcy klamial.

Nie wiem dlaczego druid jest uwazany za profesje slabsza czy trudniejsza w grze. Ten kto tak mowi gowno wie.

Prosze tez oszczedzic mi tutaj komentarzy na temat wywodow o profesjach.;p
Karmazynowy zwierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem