Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdechly kret kanalowy
e tam ..poradnik dobry ...eh lepiej sie go nie dalo zrobic dalbym mu 9/10 (sa male bledy) ..eh taki dobry bo nie da sie opisac tego lepiej..i moze kazdego to zdziwilo ze histroia druida konczy sie na 36 lev z exori visem,...z ktorego trzema miec....(mocny) ml ze bic naprawde dobrze czyli za 150....
nie komentuje...jesli chcesz tak walic druidem ;] wybierz go i nawet jesli mysilisz ze jest dobry bo robi uha to sie mylisz....
|
Od jakiegos czasu ciagle widze komentarze, gdzie sie ludzie sprzeczajal, ktora profesja jest lepsza.
Zacytowalem akurat ten post poniewaz nic z niego nie rozumiem i mnie smieszy.;p
Ale do rzeczy. Druid jest lepszy od sorca.
DRUID -- Leczenie na full za 70 many ~~~~ SORC -- Leczenie na full za 160
DRUID -- z uwagi na exura sio czesciej brany na hunty niz sorc.
DRUID -- mozliwosc robienia uhow, ktore sa najbardziej oplacalna do robienia runa w grze.
DRUID -- SORC to taka sama licza obrazen jesli wezmiemy pod uwage mlv i lv.
SORC -- posiada e wava i UE, ktore chociaz potezne sa raczej niepotrzebne, bo ile razy przyjdzie wam tego urzyc? UE moze kilka razy, a e wava raczej tylko w ciezkich sytuacjach.
DRUID -- W ciezkich sytuacjach ma mass healing, ktory ratuje dupsko calej druzynie, a exure sio wykorzystuje jak czesto jak policytcy klamial.
Nie wiem dlaczego druid jest uwazany za profesje slabsza czy trudniejsza w grze. Ten kto tak mowi gowno wie.
Prosze tez oszczedzic mi tutaj komentarzy na temat wywodow o profesjach.;p