Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2006, 22:36   #10
Hamond
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 04 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 74
Skille: 98/50
Poziom mag.: 16
Domyślny

Na większość pytań sam sobie odpowiedziałeś....
Ja miałem palka i te ,,głupie swordy " jak je nazwales daja ~15 gp na darashi wiec 1 bp daje 250 gp w innych miastach dostaniesz 25gp za sworda co daje za bp 500 gp(ja robiłem na tombach lotbaga[mace sword itp..] z jakis 8 Bp i ~5 bag +kasa i jakies inne itemki zajmowało mi to 2h(??? moze więcej dawno to było wiec niepamiętam) i po takich 2 godzinkach wysyłałem paczuszke i leciałem dalej na tomby robić kolejnego lota niezbierałem wszystkiego ale miałem jakies 20k dziennie robiłem takiego,,hunta" rzadko bo nigdy nie lubiłem zamulac przed kompem ale dawało mi to (przed uptade) kilka bp hmm,bolty,uh'y,mf,itp i mogłem iść na hunta na dl'e itp.. wypadał dsm albo cos i heya)
Mam nadzieje że to pomogło
Co do b robe i c arma ja miałem to i to lecz zdecydowanie lepsze jest (do lvl 80+ nawet[znałem taki przypadek lecz to raczej hard core na tym lvl będziesz raczej mieć coś lepszego możę mpa może coś) b robe daje 80 cap więcej więc 2 bp runek(hmm) i przedużyło mi to hunt o 3 h (biłem z bolt głownie[necro])
Lecz jeżeli idziesz na hunta gdzie potwory biją głównie fizycznie nie z czarów lepsze wydaje sięc armor..
Można by o tym pisać i pisać lecz jak widać cip'y postarały się o to żeby każdy armor(i w ogóle wszystko) miał swoje + i - narazie tyle.

Ostatnio edytowany przez Hamond - 05-07-2006 o 22:38.
Hamond jest offline   Odpowiedz z Cytatem