Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2006, 08:09   #112
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikt
Wiesz, ale czym innym jest zadanie pytania kulturalnie, i w miedzyczasie szukanie odpowiedz, a czym innym bezpardonowe wbicie sie i "EJ JAK ZROBIC KONTO F TIBII??????????????????????????????????????"
Ale ja nie mowie o takich ludziach. Tylko o tych zadajacych wlasnie normalne pytania. A tacy niestety tez sa banowani. I nie wciskaj mi, ze nie, bo na kanale w zime spedzalem wiekszosc mojego jako-tako wolnego czasu. Z checia bym poszukal w logach, ale mi sie nie chce.

Cytuj:
Owszem, nie kaze. My po prostu nie zyczymy sobie, zeby ktos zasmiecal kanal pytaniami zadanymi w durnym stylu (ejczeplx). Poza tym, takie bezpardonowe pytania lamia regulamin, a za to jest kick/ban dla przykladu. Jak taki tibijczyk nie zalapie, o co nam chodzi, to juz nie nasza wina.
Wiec dlaczego 'stali' bywalcy nie sa banowani za to samo? Przeciez poziom bezczelnosci i debilizmu niektorych userow tam przebywajacych jest o wiele wiekszy niz ludzi wchodzacych tam by od razu rzucic "ej...".

Cytuj:
Owszem, pojawia sie na stronie Tibia.pl, jest zwiazany ze strona. Ale co z tego? Poza tym, jak wyzej. Tu nie chodzi o samo zadawanie pytan. Tu chodzi o kulture i spryt userow.
Nie, no nic z tego. Kompletnie nic.

Cytuj:
Opowie powinni pomagac? Wiesz, opowie nie sluzacy. Co do drugiego - jak wyzej.
Krva, ludzie - czy wam totalnie mozgi zrasowalo? Od kiedy pomaganie to forma sluzenia? Do jasnej cholery - nie podoba sie, wyjdz (dewiza IRCa). #tibia.pl to kanal zwiazany z tibia, op tego kanalu IMO powinien nie tylko dbac o porzadki, ale i pomagac userom. Ale byc moze ja jestem zbyt wymagajacy od ludzi, a pewnych rzeczy o operatorow kanalu nie powinno sie wymagac? Jak tak to szkoda - bo mialem nadzieje, ze Scor dobrze dobiera ludzi.

Cytuj:
Po co? Owszem, mozemy zalozyc nowy kanal - ale wtedy #tibia.pl umrze, jak juz wczesniej bylo wspomniane.
No ta, kanal umrze i biedne szaraczki z #tiba.pl (zeby nie powiedziec elita -Muahahaha ) straca frajde z dupienia innych z forum. Co jak co, ale dla mnie to zwykla oznaka tego, ze zjebanie nowego na kanale to forma dowartosciowania.

Cytuj:
Poza tym - jak chcesz obslugiwac takich durnowatych ejplxowatych tibijczykow na naszym kanale, zapraszam cie bardzo, po trzecim cie po prostu szlag trafi.
Wikt, wieczorem podesle ci moje logi z kanalu + logi prywatne, gdzie ludzie sie mnie o pewne rzeczy pytaja. Cierpliwosci starczylo mi na mase ludu. Oczywiscie zdarzali sie upierdliwi - ale wtedy ignorei jadem dalej.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline