"I po trzecie, najwazniejsze IMO: czy tego chcecie czy nie, kanal #tibia.pl zwiazany jest, UWAGA, z tibia. TO chyba normalne, ze ludzie, ktorzy chca szybko dostac odpowiedz i nie chce przekopywac sie przez megabajty smieci na forum ida z zapytaniem tam?"
O rany. Wiesz, co mnie bawi?
Że po tylu rozdmuchanych akcjach na tym forum jakoś NIKT się nie wystraszył i uznał, że z takimi osobami jak ja nie ma co rozmawiać. Skąd to przekonanie, że IRC jest najlepszym miejscem do uzyskania odpowiedzi? Mimo, że szukając parę minut można dostać DOKŁADNIEJSZĄ i PEWNIEJSZĄ odpowiedź od ludzi, którzy się na tym konkretnym aspekcie ZNAJĄ?
Ad. nazwy - a to, że kanał nazywa się np. #a oznacza, że rozmawia się tam głównie o genezie literki a?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inter Slayer
ja też dostałem bana za byle powiedzenia cześć tak samo na tibia.org.pl :/ irc staje się miejscem do szpanu a nie do normalnej rozmowy
|
Logi?
Cytuj:
To, ze wy chcecie tam pogadac sobie w swoim towarzystwie to jedna sprawa, to, ze opy powinni pomagac to juz druga;]
|
Op/moderator to internetowy wykidajło - on ma trzymać porządek w swoim miejscu pracy i nigdzie nie ma w obowiązkach moda/opa, żeby pomagał bezmózgom.
A tak wogle, dzieci, to odpieprzcie się od tego IRC-a w końcu i wyjdźcie na dwór, jak wam gimli doradził. Ciepła pogoda jest, za parę dni już tak nie będzie. ;]