@Rafał
Oczywiście Fire Elemental.Sorc z dwoma Fe+SD wali niezłe comba.Jednak jeśli chcesz random pkowac to nie polecam summonów,ponieważ strasznie ograniczają twoje pole działania.Z filmów PK tylko raz widziałem zastosowanie fire elementali.Było to już po wprowadzeniu systemu skulli,jednak przed zrobieniem auto-banów.Koleś więc łaził po Carlin i okolicach,fragując nawet 8lvle.Chodzi mi o to,że teraz nie pobawisz się w mass-pkera wszystkiego co się rusza(chyba,że na światach enforced-pvp),więc przyzywanie summonów nie opłaca się dla tych kilku zabójstw przed banem.
@Adamik
Właśnie profesje magiczne mają to do siebie,że przy odpowiednich umiejętnościach można killnąć gracza o lvlu znacznie od nas wyższym,co w poradniku zaznaczyłem

@Andrej
Tyle tylko, że ten knight z 5mlvl,z fire bomby gówno zrobi.Co najwyżej może użyć tej runy jako pomocniczej w walce,ale dużych obrażeń nią nie zada.Co do blokowania....Gracz to nie potwór sprzed update,który po strzeleniu bombą stoi w miejscu i czeka na śmierć

No chyba,że chodziło ci o blokowanie podpalonymi parcelami itp.Też o tym napisałem w poradniku i zaznaczyłem,że jest to trudne i wymaga wysokiego skilla PvP(oraz szczęścia).