Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2004, 00:38   #13
Rafał
Użytkownik Forum

Rafał's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Wawa

Rafał ma numer GG 021647
Domyślny

Ja poprostu kocham Tormenta, większym uczuciem dażę tylko sagę BG która stoi ponad Tormentem tylko 0,001 milimetra. Dlaczego - w prawdzie tamtejsza fabua nie była tak wspaniała jak w Tormencie ale bardziej do gustu przypadło mi zmieżenie się z dziedzictwem swej krwi jako pomiot bhalla niź odkrywanie swej przeszłości jako Bezimienny.
A co do fabuy w Tormencie - to NAJWSPANIALSZA fabua i historia jaką miałem przyjemność poznać w czasie swojego krótkiego szesnastoletniego żywota.
Jeśli ktoś lubi gry cRPG a w nich najbardziej ceni fabuę, historię i questy(w których liczy się nie ilość - jak w Morrowindzie, lecz jakość) a niezważa na grafikę (która jak na dzisiejsze standardy i tak nie jest zła) to poprostu MUSI zagrać w tę grę, koniecznie w polską wersję - jest ona DOSKONAŁA (to opinia najpopularniejszego magazynu o grach komputerowych w polsce, no i moja ).

Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są tworzone na podstawie wiedzy i życiowych doświadczeń autora tekstu oraz informacji uzyskanych na tym forum.

Rafał jest offline