Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2006, 16:15   #768
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

@Kuba

Po 1 - przestań pisać "- Prodigy -", bo te myślniki są zupełnie niepotrzebne. Pisz Prodigy albo Pell.

Po 2 - To, że ta fotografia dołączona do książki jest stworzona przez graczy (dokładniej mówiąc grafików strony www.tibianews.net) jest oczywiste. A co do podważania wiarygodności owej książki, to mnie też troche zaciekawiło (rozczarowało?) kompletne ociemnienie Cipfrieda i innych NPC, które teoretycznie mogły mieć (lub napewno miały - jak Cipfried) styczność z Kylindrą. Ponadto, jak czytamy z wstępu do artykułu, książkę znaleziono "W ukrytej półce biblioteki miasta Ab'Dendriel" - powiedzcie mi gdzie the fuck jest ta ukryta półka/szafka..., bo będąc w Ab'Dendrielskiej bibliotece nie znalazłem nic. Ale cóż - takich fałszywych tropów (wciąż jednak nie do końca wiadomo, czy to faktycznie fałszywe info...) były już na forum dziesiątki, jeśli nie setki. Btw, umieszczając ten tekst na stronie, nie liczyłem, że wszyscy odrazu rzucą się na poszukiwania - każdy może iść własnym tropem, niezależnie od moich domysłów, wskazówek i poszlak. Swoją drogą jednak cieszę się, że jako jedna z niewielu (moim zdaniem) osób na tym forum (chodzi mi jedynie o dział Tajemnice~, bo wiadomo, że całe forum nie uczestniczy w naszych dywagacjach) starasz się coś udowadniać/obalać i do tego trzeźwo myślisz

Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy prawdy A żeby nie było, że tym razem niczym was nie zaciekawie, to macie tu ten oto link - http://www.tibia.com/community/?subt...er&name=Xybers

Ja osobiście powątpiewam w prawdziwość informacji podanych w jego komentarzu. Dlaczego ? (chodzi mi tu tylko pare pierwszych linijek - co do reszty, to nie mam podstaw, żeby mu nie wierzyć)

1) Postać ta ma nie więcej niż 2-3 miesiące (zapytacie skąd wiem - przecież data stworzenia postaci jest ukryta - otóż ów osobnik grał wcześniej na mainie do około 75 lvla swoim EK i po bodajze hacku sprzedał postać a sam zaczął grać na rooku) - tak więc - coś mało czasu potrzebował na znalezienie "Klucza 4602" i wejścia do Mino Maga. BARDZO mało...

2) Account Status: Free Account

Coś mi się wierzyć ciut nie chce, że ludzie na FACC mogliby sobie ot, tak śmigać po komnacie z mino magiem, lurować pod Mino Hell itp.

Wiem, że Xybe ma konto na tym forum i możliwe, że nierzadko je odwiedza, tak więc, gdybyś ew. czytał ten tekst drogi Xyb~ to wyślij mi proszę na PM Screen/Filmik jak łazisz (solo? -.^) po komnacie z mino magiem. Uprzedzając odpowiedź - nie wierzę, że nie zrobiłeś SSa w TAKIM momencie

/Yours Pell

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 06-07-2006 o 16:19.
- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem