Witam jestem rookstayerem pewnie jak wiele z was i rowniesz interesoje mnie tajemnice Sof'a , przez dlugi czas sledze wasze forum i uwazam ze jestesci bardzo blisko cele ale nie pisze taego posta zeby was pochwalic ;P ale dlatego ze wpadlem na pewnien pomsul

sodze ze jezeli no oklo SS so kamienie i nie mozomy przez nie przejsc to moze w czasie gdy ognie naokolo niego jak i zaruwano ognie na tych z wlokach na pacc area sie zmiejszajo to wlasnie w tym czasie SS sie teleportuje do jakiegos miejsca np: Do pokojo z MM. Wiem ze to jest troche nienajlepszy pomusl ale sodze ze jezeli chcemy ten sword kiedys zdobyc powinismy probowac wszytkiego. -PoZdRo-
O i jeszcze jedno sodze ze te plagi z eratami tp tez nie przypadek uwazam ze wlasnie jest to znak ze w tym czasie Sof zostal "teleportniety" do miesca na ktorym na nas czeka ;P bo bowiedzcie mi czy koles ktory chce zdobyc sword bedzie czekam przy wyspie i patrzyl kiedy sword zniknie :/ nie sodze ale so to tylko moje przypuszczenie wiec prosze was o skomentowania mojej wypowiedzie nie wazne co o niej myslicie
Soeld:Ocera
Nick: Don Alfons (Rook)
LvL:14
Skills:19/23