Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2006, 19:32   #1596
Ise~
Użytkownik Forum

Ise~'s Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006

Stan: Usunięty
Imię: Weraxin
Gildia: Wanted
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mysliciel
ty wiesz gdzie mnie pocaluj w .... przynajmniej nie bede sie urzeral i bal ze ktos mi zabierze bochy lub cale eq jak bede expil. ty nie uwazasz ze to jest k...u...r...w...a chore?? ty sie czlowieku zastanow!! Jak bys sie nie podlizywal tak od urbexxa lub do draharma to byl plakal i zmienial serva. a ja nie jestem takim c...i...o...t...a jak ty i sie nie bede im lizal dupy.
Wybacz, ja nie "liże nikomu dupy" .. jak chcesz, to zapytaj Draza/Urba czy kogo tam sobie chcesz .. Pewnie Ci odpowiedzą, że sami by mnie najchętniej zabili .. i jak to Raul powiedzial .. nie jest ważne kto jest dobry, kto robi PA a kto nie .. chodzi mi o to, że DoF jeszcze nie tak dawno szczycił się faktem iż jest najstarszą gilldią na Azurze i że mają dobrą reputację .. a teraz przyjmują złodzieji i sami wszystkich okradają .. Jak to mój kolega ujął "nie ma racji jednej story i 2giej strony .. jest tylko racja Nossa", i to jest prawdziwe .. Bo mi mówi, że na wojnie nic nie robię .. O.K., przyznaje się, nic w tej wojnie nie zrobiłem, nie licząc tego, że raz padłem .. Ale Nosso, Twój udział w tej wojnie też ogranicza się do tego, że raz padłeś .. więc nie mówi mi, że ja jestem "forumowym fighterem" bo ja tu nawet nic nie piszę (to jest drugi post od dość dawna), za to Ty piszesz tu chyba najwięcej .. i się tylko ośmieszasz swoimi textami typu "ja go ingnoruję, róbicie to co ja, nie warto czytać takie bzdury", ale i tak na każdy post tej osoby odpowiadasz .. oO

No to by było chyba na tyle .. zastanówcie się nad tym co piszecie .. teraz prawdopodobnie zostanę pojechany, zmiesznay z błotem .. ale liczę się z tym od kiedy postanowiłem to napisać .. Ponieważ rację na tylko Nosso. ^.-

Aha, i nie wiem jak Ty Myślicielu, ale ja nie martwie się, że ktoś mi ukradnie "bochy", bardziej martwię się o swoje bohy.

Pozdrawiam ..

20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da

Obraźliwa to jest Twoja morda. : )
Ise~ jest offline