Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2006, 20:24   #4
Raket
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny i znowu ja mam swój grosik

Chciałem przeczytać ten temat i się sprzeciwić tibi ! ale to co napisałeś ma zbyt wiele sprzeczności żeby był pożytek z tego.

Pierwsza sprawa:
Jeśli zrobiłeś choć jeden qest uczciwie to z pewnością zauważyłeś że bez znajomości angielskiego jest to trudne wręcz niewykonalne.

Druga sprawa:
Tibia to z założenia gra dostępna dla każdego wszyscy mogą sobie w nią pograć nie tylko ludzie z najnowszą kartą graficzną prockiem itp. a to że wyrzucasz to jako "zło" tibi to już paradox'ik leci :S

Trzecia sprawa:
Myślisz żę przeciętny tibijczyk napisze sobie program (cheat) do tibi ? To napisz :S
Przeciętny ludziek grający w tibie napisze conajwyżej proste makro (a to można zastosować do wszystkich gier prawie ).

Czwarta sprawa:
sprawdzanie IP ? całkiem dobre napisz do CIP soft'u może zastosują

Piąta sprawa:
Obie gry - porównywanie z sobą gier niema kompletnego sensu przecież poto są 2 gry żeby się różniły a nie żeby były takie same.

Nie gram (zawodowo ) w tibie ale to przede wszystkim dlatego że jest zbyt wielu ludzi używających bot'y i granie z nimi bez cheatów nie ma sensu. Myślę zresztą że każdy uczciwy gracz szybko zauważy że gra pomiędzy samymi cheatami niema sensu ale to chyba jedyny aspekt przeciwko tibi.

Jeśli chodzi o granie to przecież dla tej grafiki, dla tego dźwięku , dla tych wymagań, dla tej grywalności każdy tibijczyk pewnie i ty kiedyś dawno temu zaczoł grać więc wyciąganie teraz tego przeciwko tibi jako grze nie ma kompletnego sensu bo kiedyś to w tej grze ceniłeś.

PS. do moda jakiego
nie wiem czemu ale pisałem to 2 razy i za każdym razem musiałem się ponownie zalogować z tym że za pierwszym razem nie wysłało i pisałem od nowa

@pan na dole
z tego co piszesz można wywnioskować tak: nie bo nie i tak bo tak :S

Ostatnio edytowany przez Raket - 06-07-2006 o 20:41.
Raket jest offline   Odpowiedz z Cytatem