Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Post powyzej to kolejny post siwadczacy o wyskoim IQ kolegi Nossa.
Nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie forumowy fighterze.
Wedlug kolegi Nossa kto sie ujawni na forum prawdziwym nickiem ten jest bohaterem wojennym,w przeciwienstwie do ciebie buraku jestem na kazdej bitwie nie tak jak ty.Nicku nie podaje z prostej przyczyny bo wstyd mi tu pisac posty ale czasem nie moge sie powstrzymac jak czytam ciebie albo kolejnego wielkiego wojownika (szkoda ze tylko na forum) Raula.Wiec jak pisze jak podalbym swoj nick z aury to niektorzy ludzie by sie ze mnie nabijali ze wchodze w polemike z takimi glabami jak wy, a nie dlatego ze sie ciebie boje ty zakochany w sobie bufonie.
APEL PO RAZ KOLEJNY DO NOSSA,RAULA,FEA I RESZCIE TYM WIELKIM BOHATEROM WOJENNYM SKONCZCIE PISAC TE SMUTY I ZACHECAM DO WALKI NA AZURZE A NIE NA FORUM.KONCZE TA CHORA POLEMIKE Z WAMI TYM POSTEM OD TERAZ TRAKTOWANI JESTESCIE JAK BANDA TCHORZY I BAZARKOWYCH PANIENEK KTORA DUZO GADA ALE MALO ROBI.
|
Miło że już cię tu nie zobaczymy!
Jednego idiote mniej

, aha a co do twojej walecznnosci bohaterze to mozna jeszcze dlugo spekulowac. jestes na kazdej bitwie, jestes online ale z pzta boisz sie wyjsc. z reszta... skad mozemy wiedziec ze jestes taki waleczny jak nie wiemy kim jestes? daje ci 11 lat i 20 lvl i sklonnosc podlizywania sie drazharmowi. normalka wsrod dzieciaków forumowy fighterze. pamietaj ze ja tez sie bije w tej wojnie i wiesz.. nie widzialem zadnego chara "najwyzsza prawda" na wojnie... NIGDY
Od tego czasu twoje posty zostana ignorowane, a poziomem IQ to ty mnie w zyciu nie doscigniesz, smieciarzu ;*