Temat: Czas wolny
Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2006, 22:56   #100
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Domyślny

I jak zwykle narzekanie...

Och nie!! Nie będzie 327462378 nowych dragon lair gdzie byście mogli expić po 6 godzin dziennie <prawie szczere współczucie>

To co pokazali do tej pory to tylko niewielki fragment całego update'u, zakładając że sam update będzei prawdopodobnie wprowadzony pod koniec lipca [ostatnie dni albo sam początek kolejnego miesiąca] to czeka nas jeszcze sporo teaserów.

I jeszcze małe wyjaśnienie... Słowo teaser, wielka zagadka? Dla większości zapewne tak -.- Pozwole sobię wyjaśnić. Tease - [ang.] drażnić, wzbudzać zainteresowanie, wywoływać zniecierpliwienie i podekscytowanie oczekiwaniem [to nie żaden słownik, tylko moje własne wolne tłumaczenie].To znaczy że CipSoft nie pokaże od razu wszystkiego tylko będzie odkrywał swoje plany po kawałku. 1 Teaser co tydzien przez 3 pozostałe tygodnie lipca to jeszcze sporo do ujawnienia :> [no a i tak dużo zostanie do odkrycia samemu podczas zwiedzania, questów nie reklamują przed wprowadzeniem]

No więc jak narazie mamy potwierdzone:
-robienie rumu
-łowienie dekoracji
-nowe miasto = domy, questy i plecak :>
-nowe potwory
-12 nowych wysp

Spodziewne są też:
-piraci
-skarby

To co pokazuje nam CipSoft to narazie głównie elementy RPG, wprowadzają nas w klimat żeby zachęcić do wczucia się w rolę pirata, plantatora albo biednego chłopa pracującego na plantacji trzcny cukrowej. Oczywiście expowiska też się znajdą, tak jak w Ankra i Port Hope poza dekoracjami typu Lizardy pojawiły się też hydry i skarabeusze. PG nie muszą się specjalnie martwić napewno będzie co bić [jest nawet screen z kawałkiem jakiejś jaskinii smoków ^^ =(szykuj się Zsu~)]

Widzę że mało kogo zainteresowało te parę rozdanych fansiteom screenów ale ja już nie mogę się doczekać kolejnych wiadomości z wysp

hide jest offline