Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Jednak ten post bedzie ostatni, Raul urzekla mnie twoja historia wiec napisze ten post naprawde chlopie wzruszyles mnie.
Chlopaki czy to nie dziwne ze na FORUM ODPOWIADACIE gora 15 minut po poscie ktory stawia was w niekorzystnej sytuacji.
Wniosek siedzicie na stronce non stop i na tibii pewnie na noobach "planujecie te wasze wielkie akcje".Wiec skonczcie pitolic tutaj kto moze sie odzywac a kto nie co ja wiem a czego nie a smieciarz to se glabie do taty mow jak ci pozwala, Raul a co do ciebie to wiem co nieco bo na kazdej bitqwie prawie jestem w przeciwienstwie do ciebie i Nossa wiec nie mow mi co ja wiem a czego nie bo mam wieksze pojecie niz ty co sie dzieje na azurze.Btw. po co mialbym sie podlizywac Wanted skoro i tak nikt nie zna mojego nicku-daremne stwierdzenie.
Wiec rada dziewczyny skonczcie czytac forum i pisac tu posty zrobcie jakas akcje i niech was forumowicze zobacza ze nie jestescie tylko mocni na forum. Teraz jak napiszecie znowu ze gowno wiem ze jestem debil smieciarz i wogole lize dupe to jestescie pustaki kompletne bo ja w przeciwienstwie do was pisze rzeczowo i na temat.
Umowmy sie jak w przeciagu 3 dni nie wyjdziecie na bitwe o normalnej porze a nie o 3 rano albo przed savem to jestescie bandom szczurow i frajerow krzyczacych tylko na forum.
|
Skoro sobie życzysz od dziś będe do Twojego taty mówił śmieciarzu.
A na akcjach nie wiem czy jesteś, bo mnie ominely może góra 3/4 akcje.
Ale wiemy że ty wiesz wszystko najwyższy śmieciarzu o.O
Btw, czy to nielegalne ze ktos odpowiada tutaj na posty innych uzytkowników? Po to chyba jest forum. A jak np. Ja sciagam pliki caly dzien, i czasem wpadne i nie mam co robic to moge sobie zagladnac na forum.
I tak naprawde to juz nie odpowiadaj na posty, bo szkoda mi ciebie...