Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2006, 23:22   #19
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Witam. PinGOnE po Twoich wypowiedziach zwrócił się do mnie z pytaniem związanym z grafiką. Otóż nie mam pojęcia gdzie wyczytałeś że oko ludzkie "zatrzymuje się na barieŻe 35 fps", gdyż jest to kompletną bzdurą. Każdy kto interesuje się grafiką, i animacjami jest w stanie zauważyć różnice w płynności nawet gdy FPS'y sięgają rzędu 300 jednostek. Jeśli chodzi zaś o różnice między OpenGL, a DirectX to rzeczywiście jedną z różnic jest słaba jakość odświeżania animacji.

Czytając Twój post zainteresowało mnie również to:
"C:\Documents and Settings\Administrator>ping -t onet.pl"

Uczę w szkole informatyki od 6 lat i po raz pierwszy spotkałem sie z tak sformułowaną komendą. "-t" nie zalicza się do komendy "ping", tylko do domeny (w tym przypadku www.onet.pl) i to właśnie po niej powinna ona wystąpić. Komenda napisana w takiej kolejności nie wnosi nic, oprócz zniesienia limitu wysyłanych pakietów.

Twoja wiedza na temat komputerów, jak i ortografia, sprawia iż nie jesteś osobą która powinna wypowiadać się na temat grafiki.

To tyle z mojej strony. W razie jakichkolwiek pytań lub uwag proszę o kontakt na adres e-mailowy : [email protected]

Prof. Andrzej Kamiński

----------------------------------------------
#Edit
To wypowiedz informatyka z Zespołu Szkół Techniczno-Informatycznych na ten tamat ... no ale skoro ty wiesz lepiej "guru" to sryyyyy

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 07-07-2006 o 06:06.
PinGOnE jest offline   Odpowiedz z Cytatem