Wygląd
Witam! Chcialbym w tym temacie poruszyć sprawę wyglądu. Czy nie wydaje wam sie ze na codzień osoby że tak powiem brzydsze są bardziej dyskrminowane mniej lubiane i wogole all co zle? No ja rozumiem rozne gazety mają swoje poglądy piękności i miedzy innymi przez te gazety ludzie traktują mniej ladnych jak traktują. Ale czy w waszym otoczeniu jest tak ze np ci ladni to takie cfaniaczki co są "Elitą" szkoły i każdy ich lubi? A ci mniej ladni to takie cipki każdy popycha nikt nie lubi zazwyczaj są gorsci. To smutna żecz bo w tych czasach dziewczyna i chlopak dobierają sie po wyglądzie nie po charakterze. Ja osobiscie nie mam problemów "wyglądowych" lecz wiele spraw mi sie nie podoba chociażby podam przyklad:
Mam kumpla ostry lovelas prawie kazda dziewczyna chciala by go mieć mimo ze pusty i tylko ciemnote wciska. Ale boski wygląd na nie dziala jak kał na muchy. Ów ten chłopak jest niemily dla innych smieje sie z wyglądu, ostatnio prosto w oczy dziewczynie na plazy powiedzial rozejrzyj sie tu są piekne kobiety ty wcale taka nie jestes.
I zrozum takich przykro sie czyta takie smutne sprawy.. Powiedzcie jak wy odbieracie to na codzien i jak w waszym otoczeniu to sie odbywa.
|