@UP
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2
a nasz czas to GMT +1 Sarajewo, Wa-wa, Skopie, zagrzeb jakby ktos nie widział

co do nevvara i eu~ to coś trzeba z nimi zrobic.
Moja rada:
Porozmawiać na jakimś neutralnym terenie w jakimś dp albo świątynii gdzie będzie chcieli aby odbyła się narada co kto jak komu i dlaczego reakcje, konsekwencje i skutki .
Jeżeli to nie pomoże to trzeba

tak długo aż nie odda to co Leo stracił i jeszcze ktoś kto tam ucierpiał. albo po prostu mieć radoche że jest jednego zdrajcę mniej
@Wieśniak
Tak to prawda ale trzeba ćwiczyć aby tą słabość zamienić w siłe
@Rekinek
też cierpie <love TP> omało co abym padł na slimach

@ rzotkiewka
BRAWO ten kolo już spylił na inny serv jednego mniej cała ta ganksterka długo nie pociągnie buhahaha
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas
Nie dziwie sie wam...
Jestescie męski narząd płciowyami, nie polakami,no coz...
Trafiliscie frajera co wierzyl polakom... nawet sie nie uchalem bo nie wierzylem ze to zrobicie
Mam nadzieje męski narząd płciowyki, ze kiedys "zrozumiecie" co to przyazn....
Oczywiscie jak bedziecie miec 11+ lat...
|
o co tobie biega twoi PRAWDZIWI PRZYJACIELE MSZCZĄ się na tych leszczach za to że wyżądzili tobie krzywdę nie widzisz tego ??
@ jakiś tam post

Słyszałem że jakiś arek Zoltan kozaczy trzeba nauczyć moresu tego gościa albo niech spyla na inny serv robić z siebie kretyna.
Jako

Polacy

musimy sie trzymać razem a nie walczyć przeciwko sobie musicie(ja też) to skumać albo ten server nigdy nie będzie nasz

a mamy duże szanse na wygranie jak tylko będziemy lepsi i mocniejsi no nie?? jeśli sie myle to mnie poprawcie sory za błędy ort. i interpunkcyje ale jest już późno a jutro do roboty trzeba zapychać a potem

no i oczywiście tibia.