Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Metis
HAHAHA... sam to wymyśliłeś, czy ci opiekunka w przedszkolu pomogła.
Po pierwsze ja na przykład robie upgrade kompa średnio raz na pół roku i czasów jak miałem procka 500 MHz już dawno nie pamiętam, a gram w Tibie bo ma najlepszy klimat z jakim się spotkałem, a w wiele mmorpg grałem, nawet w twojego Lineage-a 2 który nawisem mówiąc oprócz grafiki i dźwięku jest beznadziejny.
Po drugie jakby bezrobocie miało aż taki wpływ <LOL> na to, że tyle osób gra w Tibie to by znaczyło, że w Szwecji, USA, Niemczech i wielu innych krajach jest co najmniej na tym samym poziomie co w Polsce, bo w końcu w Tibie nie tylko Polacy grają, po za tym jak ktoś już naprawdę nie ma kasy, to raczej nie stać go na założenie neta w domu.
Następnym razem pomyśl a potem dopiero się wypowiadaj.
|
on ma racje, ja tak mam w domu... procesor pentium 3 500mega i nie gram w zadne fify 2006 albo doom 3. Dlaczego? Bo rodzice nie maja pieniedzy na nowy sprzet! A tibia ma male wymagania i jest fajna, to dlaczego biedniejsze rodziny maja w to nie grac? Btw. za internet placisz co miesiac 50zl (przecietnie tak jest) a za jakis wypasny komputer musisz zaplacic 2-3k i uwierz mi, latwiej jest oplacac ten internet niz kupic komputer.