Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 01:35   #1606
DetiVo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2006

Stan: Niegrający
DetiVo ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Gimlii mysle ze czas zbanowac tego gowniarza bo obrazanie rodzicow to juz jest przegiecie.Skoro nie potrafisz Nosso polemizowac jak osoba cywilizowana nie widze sensu dalej dyskutowac z toba.
Wyzwalem cie do bitwy ale widze ignorujesz to i dalej wyzywasz tylko na forum wiec skoncz nazywac ludzi z wanted forumowymi fighterami i psami etc..bo wystawiasz sam sobie swiadectwo jestes zwyklym tchorzliwym polglowkiem ktory wykrzykuje tu glupoty bo nic innego mu juz nie zostalo.
P.S. Mam fajna zabawe jak po kazdym moim poscie Nosso sie pieni i wypisuje te swoje wypociny jaki to ze mnie smieciarz i debil itd.. ale kazdy potrafi rozmawiac tak na ile mu jego iloraz inteligencji pozwala.
Ty pierwszy zacząłeś używac słowa "tata", może czas nauczyć się czytać?

I bardzo dobrze, nie dyskutuj, nikt cię nie prosi... Już miało cie na tym forum nie byc a jednak jeszcze musisz je zasmiecac.

Wyzwales mnie do bitwy? JAKO KTO?Nie znam na azurze postaci nickiem "Najwyzsza Prawda"

A reszta mnie nie obchodzi bo twoje posty ignoruje . Mysle ze temat do zamkniecia bo nie ma sensu go dalej przedluzac. Ze wzgledu na mozgi jakie tu siedza (patrz najwyzszy Kretynek). Przeciez nie mozemy zadawac sie z tak inteligentnymi osobistosciami jak wyzej wymieniony.
ja tez zamierzam olac to forum, tez z powodow takich jak ty. bo po tym co tu czytam boje sie ze znize sie do poziomu inteligencji -80 jak ten najwyzsza prawda, ktory wyzywa mnie do bitwy nie podajac nicka. i kto tu jest idiota? xD jestes zajebiscie zabawny tyle ci powiem.
A i co do gówniarza to na 100% jestem starszy od ciebie ;]. gdybys podal nick z azury wiedzielibysmy kto jest taki zajebisty, a tak... niestety

Ale coz, w tej wojnie napewno padniesz albo juz padles. I zycze ci zeby cie hakneli :** cyas all