Temat: Wygląd
Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 01:49   #11
Togashi Yokuni
Użytkownik Forum

Togashi Yokuni's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło

Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
Togashi Yokuni ma numer GG 6105270
Domyślny

@Lever
Popraw trochę ortografię w tym swoim topic'owym poscie, bo takie literówki jak "żecz" strasznie rażą...
@Topic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lever
Czy nie wydaje wam sie ze na codzień osoby że tak powiem brzydsze są bardziej dyskrminowane mniej lubiane i wogole all co zle?
Jeżeli to osoby są brzydkie i są do tego ofiarami to są dyskryminowane, wyzywane i nie lubiane, a wręcz czasem bite...

Cytuj:
Ale czy w waszym otoczeniu jest tak ze np ci ladni to takie cfaniaczki co są "Elitą" szkoły i każdy ich lubi? A ci mniej ladni to takie cipki każdy popycha nikt nie lubi zazwyczaj są gorsci.
Wiesz, nie do końca. Zwykle "Elita Szkolna", są to kolesie albo z bardzo dużymi plecami, albo poprostu są silni i nie dają sobie w "kasze dmuchac". Ci ladniejsi natomiast w jakiś sposób wyrabiają sobie plecy wewnątrz szkoły, poprzez to, że mogą wyrwac każdą laske... Aczkolwiek nie są najczęściej najwyższą elitą w szkole.

Cytuj:
I zrozum takich przykro sie czyta takie smutne sprawy.. Powiedzcie jak wy odbieracie to na codzien i jak w waszym otoczeniu to sie odbywa.
No coż, ja też do najpiękniejszych nie należe. Ale znam swoją potencjalną siłe i wiem, że moja duma nie pozwoli na to by ktoś się ze mnie w jakiś sposób wyśmiewał, czy rzucał głupie uwagi... Otoczenie zawsze było bardzo chamskie i wiadomo, że nikt indywidualnie go nie odchami. Pisałem wcześniej o dumie, ale czasem warto ją schowac i zignorowac grubiańską osobę, bo wydaje mi się, że ignorancja najbardziej irytuję takich typków i oni sami przez to często szukają zaczepki...

Pozdrawiam Was.
Your's Togashi.