Cytuj:
no ale skoro ty wiesz lepiej "guru" to sryyyyy
|
Np.
Jak już mówiłem nie chciałem być chamski, jednak swoją odpowiedzią mnie zmusiłeś do tego.
Po pierwsze niemam zamiaru dyskutować z jakimś profesorem dla którego 1 błąd ortograficzny w 18 wierszach tekstu jest brakiem szacunku dla rozmówcy oraz prowadzi do zaprzestania konwersacji.
Tłumaczenie osoby której brakło argumentów, bądź niedojżałej.
Ponadto wpisanie w oknie poleceń frazy :
"C:\Documents and Settings\Administrator>ping onet.pl"
powoduje wyświetlenie się klilku linijek, po czym okno znika lub operacja się zatrzymuje.
Dopisanie -t przed czy też po domenie powoduje iż zadanie jest cały czas aktywne do momentu zamknięcia okna bądź zastopowania go komendą ctrl+c.
Nie twierdziłem i nie twierdze, że dopisanie -t na końcu jest złe, napisałem tylko jak jest ponieważ kolega ping1 w jawny sposób chciał mnie ośmieszyć i ukazać swoją "fachowość" w tym zakresie, a samemu (jak się okazało) już niechciało się sprawdzić wszystkich możliwości.
Co to ludzkiego oka to faktycznie źle to wyraziłem, wartość 35 fps jest komfortowa i nie przeszkadza ludziom niezwiązanym z komputerami, grafiką, animacją. Jednak dalej stoje twardo, iż 95% osób (wyłączając profesorów z ZSI oraz innych zapaleńców) nie widzi jakiejkolwiek różnicy pomiędzy 60 a np 150 fps. Ludzie oko nie jest doskonałe, niestety.
---
Moja wiedza na temat komputerów jak i moja ortografią nie są rzeczami przez które mógłbym się wstydzić.
Ani jedno ani drugie nie jest idealne, co wiem, i na tematy w których nie czuje się dobrez poprostu nieodpowiadam.
Jednak w tym temacie poraziła mnie fachowość porad ping1, już z pierwszego postu można było conieco wywnioskować, jednak wyraźnie mu to umknęło.