Temat: Czas wolny
Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 12:05   #121
Zdechly kret kanalowy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła

Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loron
ee tam, jak dla mnie to nic ciekawego. Jak już było wcześniej wspomniane, takie pierdoły robią zamiast się wziąć do porządnej roboty. Ja np. wolałbym, gdyby miecze się łamały, nie za często, ale np. każdy miecz ma jakąś wytrzymałość (np. 5000), a jedno uderzenie bierze 1 punkt wytrzymałości, jak się zniszczy to się idzie do np. Sama albo Sweety Cyclops, pisze się repair a on za piece of iron i trochę kasy (np. wytrzymałość sworda/10) naprawia. Przynajmniej knightci też musieliby się po coś wracać do dp, a nie siedzieć na cucach do usranej śmierci. To samo ze zbrojami.

Poza tym mogliby wkońcu zrobić coś jak enchanted staff, czyli możnaby zaczarować zbroję/broń, by np. zwiększyć przez 10 min jej obronę lub zwiększyć atak. Poza tym możnaby włożyć diamenty itp. do broni, co zwiększyłoby jej obrażenia.
omg...to jak by ludzie mieli korzysc z ani...wezna ms i co po zabiciu paru democow ..ms im zniknie...
mi w pamieci utwil jeden koles ktory mowil do Toma(gosc ktory sprzedaje raty) "listen me tom i sell you rat but for 8 gp" no i oczywisice tom mowi bo to npc "sorry then not" i noob wyskakuje z tesktem "i kill you on main noob"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dregar Pokaż post
pewien Damian D. pobil Krystiana Z. za to ze zabral mu scale armor w grze tibia, jak wiadomo scale armor to jest bardzo dobra zbroja warta kilkadziesiat tysiecy zlota "gp", a zeby zdobyc te pieniadze trzeba grac 1 miesiac ...
??
Zdechly kret kanalowy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.